Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

#kerstdiner  #kerst  #tgooi  #kerstbrunch #kerstdinerthuis  #thuisbezorgd  #afhalen

De beste Gooische restaurants  & traiteurs voor een kerstdiner bij je thuis

 

Heb jij al bedacht wat je gaat doen tijdens de kerstdagen? Zelf een kerstmenu koken? Of maak je het jezelf makkelijk en bestel je een kerstdiner bij een van de Gooische restaurants of traiteurs? Ik zou het wel weten, geen rijen in de supermarkt of een overvolle, vieze keuken. Het enige wat je hoeft te doen is het menu ophalen en de gerechten op te warmen. Makkelijker kan het toch niet. Let op dat je ip tijd besteld. Veel restaurants sluiten de inschrijving op 18 of 21 december. Toch liever uit lunchen of dineren met Kerst? Check dan De lekkerste kerstdiners en brunches in het Gooi.

Restaurants

Soigne – Bussum
Na het enorme succes van voorgaande jaren, hebben ze besloten ook de komende kerstdagen ( 24, 25 en 26 december) weer een prachtig samengesteld luxe 5-gangenmenu voor thuis te verzorgen. Dit menu, bestaande uit vis en vlees is vanaf nu al te bestellenEen 5-gangen menu voor € 82,50 p.p.

Primo – Hilversum
Maak er een mooie Italiaanse Kerstavond van bij Primo. Een 4 gangen diner voor €49,95 incl fles limoncello bij elke bestelling en het enige wat je hoeft te doen is het op te warmen.  Voor de kids een speciaal kindermenu voor €14,95. 
Groest 9b, Hilversum //primohilversum.nl

Tiramisu –  Hilversum
Vanwege het grote succes afgelopen jaren, heeft ook Tiramisu dit jaar een kerstdiner voor thuis. Van prachtige schalen anti-pasti, tot pasta’s, tot hoofdgerechten en desserts. Tot uiterlijk 22 december te bestellen via de kerstbestellijst.

Grand Cafe Lindenhoff – Soest 
Genieten van het kerstbest van Grand Café De Lindenhof & O resto–bar samen? Met het 4-gangen kerstmenu staat er in een handomdraai een heerlijk kerstmenu op tafel. Een 4-gangen menu voor € 43,50 p.p. (ook vegetarisch) 

Eetvilla Soest
Het team van de Eetvilla heeft een feestelijk en toch makkelijk menu voor je samengesteld welke je in 20 minuten op tafel heeft. 4 gangen €49.50 en kidsmenu €19,50. Alle gerechten ook los te bestellen.  

Vroeg – Bunnik 
Het viergangen kerstmenu is ook beschikbaar voor thuis. Bestel de proeverij met 8 gerechtjes in 4 rondes en zet dit als thuiskok op tafel. Het is geschikt voor een uitgebreide lunch of diner. Compleet voorbereide gerechten inclusief bereidingswijze. €70,- p.p. Achterdijk 1, Bunnik // vroeg.nl 

Ron Gastrobar – Laren 
De welbekende at home boxen van Ron zijn een verademing. Zo ook met Kerst, hoe gezellig de hele tafel vol lekkers. Opwarmen en smullen geblazen. Ga je voor een Indonesische rijsttafel, spare-ribs, nasi rames vlees, vis of vega en een cocktailbox? 
Brink 18a, Laren // rongastrobar.nl/laren

 

Traiteurs/Catering

Passionata – Naarden-Vesting
De lekkerste kerstmenu’ s voor thuis. Bestel gemakkelijk een heel menu, of alleen een hoofdgerecht of dessert. Voorgerecht €9,50, hoofdgerecht €17,95, dessert €7 p.p en een luxe Kerstborrelplateau. €16,95 eur p.p. (vanaf 6 personen). T/m de 18de te bestellen. 

Lindenhoff – Baambrugge
Wat een heerlijke producten hebben ze bij Boerderij Lindenhoff. Van Beef Wellington tot een gourmet box tot een kerstontbijt box en de kerstdiner box in samenwerking met De Kas Amsterdam (helaas uitverkocht), maar de Joris Bijdendijk box is er nog wel. Wel zelf bereiden, maar dat met de instructies piece of cake. Yess als je van kwalitatief goede producten houdt, zeker hier bestellen. 
 

CEES – Baarn 
Bestel van een prachtige kersttafel vol met heerlijke Italiaanse delicatessen! Lekker om te delen of als aanvulling op eigen gemaakte gerechten. De Kersttafel van CEES. is compleet, per gang óf per gerecht te bestellen. Wat dacht je van een antipasti, huisgegaarde ossobuco, kaasplankje en tiramisu? 

Da Bruno -Blaricum 
Zoals ieder jaar hebben ze weer een heerlijk kerstmenu om thuis te serveren. Van coquilles tot hertenfilet tot huisgemaakte tiramisu. Ook diverse plateus van vitello tonnato tot carpaccio tot een anti-pasti schaal. Tot dinsdag de 20ste te bestellen. 
 
Eva’s Cookery – Bussum
Wil je een mooie 3 gangen menu voor jezelf en de kids? Dan heeft Eva en haar team een top kerstmenu. Keus uit vlees, vis, vega of kids. Vanaf €29,50 en voor kids €14.95. Bezorgen in Hilversum en Naarden Bussum. Anders af te halen in Bussum op de 24ste.  T/m de 18de te bestellen. 
 
Chiel Kookt – Huizen
Bestel een 3 of 4 gangen menu vanaf €24.50 p.p. Van warme gerookte zalm tot eenden carpaccio tot varkenshaas en kabeljauwrug. 
 

Vega (n) 

 
De Groene Afslag – Laren
Net als vorig jaar hebben ze weer een DIY kerstdinerbox, waarbij alles is voorbereid door onze chef zodat je thuis alleen nog die punt op de i hoeft te zetten. Iets meer werk dan alleen opwarmen, maar scheelt niet veel. Vorig jaar besteld en echt een dikke vette aanrader. Mocht er iemand nu echt wat vlees of vis missen, kan je altijd nog met een borrelplateau oid. beginnen. Maar eerlijk, ik miste het totaal niet. Een 3 -gangen diner voor €27,50 p.p.
 

Van die Vegans – Hilversum
Ook dit jaar hebben Nienke & Tobias weer een heerlijk kerstmenu voor je gemaakt. Alleen nog op te warmen.. Een 3-gangen 35,- p.p, en 4-gangen voor 39,- p.p. Ze kunnen het menu ook glutenvrij aanbieden.

Yess, ook wij vergeten met alle mooie restaurants wel eens eentje. Staat je ultieme favoriet er niet tussen? Laat het weten via info@gooischehotspots.nl of stuur een DM via Social media 

Andere pareltjes