Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Eindeloos-Bloemen-Bussum

De mooiste kerstdecoratie in het Gooi vind je hier

Heb jij de kerstboom al staan? Of ga je hem dit weekend optuigen? Zoek je nog wat nieuwe kersthangers in de boom? Van chiquedefriek tot low budget, de echte parels vind je op diverse plekken in ’t Gooi! Mocht je de kerstboom al helemaal in vol ornaat hebben staan, kan je bij deze adresjes ook zeker terecht voor een kerstkrans of andere kerstdecoratie.
 Hier zijn wij thuis (naja voornamelijk ik) erg fan van de Vondels van Vondels Amsterdam. Zo mooi maar ook wel gemiddeld 14 euro per  stuk. Ach soms toch een beetje uitpakken met kerst toch! Nog geen kerstboom? Check dan hier voor het lijstje met de 10 beste plekken om een Nordmann aan te schaffen!
Walter-en-Roland-Laren-kerst
Walter & Roland
Nijhof-Baarn-kerstafdeling-Gooische-Hotspots
Nijhof

Mijn drie ultieme favorieten om de meest bijzonder kerstballen alla Vondels te scoren zijn zeker weten: 

WALTER EN ROLAND – LAREN  ★ 
Hier wordt je zo onwijs blij! De winkel is vanaf begin november al een waar kerstsprookje! Van binnen & buiten. Je koopt hier de meest geweldige kerstdecoratie.  Geen zin om het dit jaar zelf te doen, ask Walter. Walter is zo creatief en creëert ook nog eens de prachtigste kerstbomen en decoratie bij je thuis! Wel grote kans dat hij helemaal vol zit.

BIJ JELLE – BLARICUM  
Deze winkel echt wederom een plaatje! Overal waar je kijkt zie je de mooiste kerstvondels hangen. De kerstkandelaren dit jaar ook zo mooi! Check die zeker even! Ieder jaar hebben ze ook speciale ‘Blaricum’ kerstballen (check insta). 
Echt een uitje om naar de winkel te gaan! Hier hebben ze ook een kerstboom optuig & decoratieservice. Wel even je portemonnee open trekken, maar man oh man wat maken ze mooie kerstbomen.

WARENHUIS NIJHOFF – BAARN  
Elk jaar pakt Nijhoff uit met een aparte kerstafdeling! Met de meest geweldige Vondels, maar ook prachtige hangers van de iets goedkopere merken. Een erg fijne plek om lekker op je gemak rond te kijken en te snuffelen naar de ultieme kerstdecoratie! 
Een waar paradijs! Voor de hoofdingang gelijk links!

House-of-Bloomz-Hilversum
House of Bloomz
bij-jelle-blaricumse-kerstbal
© Bij Jelle

Andere adresjes voor de mooiste ballen en kerstdecoratie:

BLOEMENWINKELS IN ‘T GOOI  – BUSSUM & HILVERSUM  
Eindeloos Bloemen
in Bussum maar ook House of Bloomz in Hilversum pakken allebei uit met de mooiste vondels! Zeker een kijkje nemen als je nog op zoek bent naar unieke hangers! 

RIVIERA MAISON – LAREN  
Ben je meer van de klassieke landelijke stijl? Dan zeker een kijkje nemen in Laren bij de Riviera Maison. Volop kerstballen en kerstdecoratie en prachtige kerstkaarsen. 

TUINCENTRA – HILVERSUM & HUIZEN   
Kerstdecoratie kan je natuurlijk volop vinden bij de bekende tuincentra. Je vindt Tuincentrum Rebel in Huizen en de Intratuin in Kortenhoef (randje Hilversum). De Intratuin wil ik toch wel speciaal benoemen, want ik was onder de indruk van de hoeveelheid mooie kersthangers en grote kerstafdeling. Tip: Pak gelijk even de allerlekkerste oliebollen van de regio mee.

Intratuin
Rebel-Huizen-kerst-Gooische-Hotspots
Rebel

DIVERSE WOONWINKELS – LAREN  & HILVERSUM  
Natuurlijk de woonwinkels in Laren zoals Barbara Emmy Interiors en Sissy-boy en Sees Coffeee & Concept Store in Hilversum, maar ook Loods5 in Amersfoort zeker niet vergeten voor de mooiste ornamenten en kerstdecoratie

BUDGET PLEKKEN  
Budget items scoor je, indien je nog op tijd bent, bij de Dille & Kamille, Xenos, Karwei, Kwantum, Casa, H&M Home, Leenbakker of de oude vertrouwde Hema. Even goed zoeken en je vindt de mooiste items. Helemaal fijne plekken als je kinderen of katten hebt en waar wel eens een balletje sneuvelt. 

AMSTERDAM OF ONLINE  
Voor echt mooie kerstballen rijd ik wel een stukje. Dus ook vaak even naar Amsterdam om te loeren tussen de kerstcollectie van o.a.  Antropologie, @zarahome @henmhome  @merryxmasshop (in de Pijp) en de @debijenkorf.  Als je in Amsterdam bent, pak dan de kerstboom op de Dam en die van Magna Plaza zeker even mee voor het ultieme kerstgevoel! 

Ik ging vroeger als kindje elk jaar mee met mijn moeder en tantes mee naar de Bijenkorf in Den Haag omdat die zo’n onwijs mooie kerstafdeling had. Het uitje van het jaar! Niet gek dat ik ook nooit kan wachten tot de kerstboom erin mag! Geniet van de prachtige kerstdecoratie van alle winkels!

 

Deze zijn ook top!