Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

christmas-tree

10 x Waar haal je de mooiste kerstboom 2021

Yess het is tijd voor extra gezelligheid in huis en hoe anders dat met een mooie kerstboom! Ga je zelf op pad of bestel je vanaf de luie stoel en laat je hem thuis bezorgen? Ga je voor een mooie volle Nordmann of Spar? Of kies je dit jaar voor een duurzame boom? Of maak je er traditiegetrouw een gezinsuitje van en kies je nostalgisch eentje uit van 't land om hem zelf om te zagen.  Sla je slag met deze Gooische Kerstbomen Guide. Voor ieder wat wils en in 't Gooi en net iets daar buiten!
kwekerij-ome-joop-hilversum-kortenhoef
Ome Joop
Boswachterij

Boswachterij De Vuursche – Baarn   ★ 
Dit is mijn persoonlijke favoriet! Bij Boswachterij De Vuursche organiseert Staatsbosbeheer een weekend waar je zelf je kerstboom mag zagen of uitspitten om daarna heerlijk warme chocomelk te drinken. Te leuk uitje met de kids en het ultieme kerstgevoel! Het liefst ook nog eens op de auto gebonden! Love it! De datum nog niet bekend gemaakt, maar de boswachterij heeft bevestigd dat het dit jaar gewoon doorgaat. Meestal het weekend na Sinterklaas. Maar niks met zekerheid. Keep you posted!

Kwekerij Ome Joop – Kortenhoef  ★
Een te leuke kwekerij waar mensen binnen & buiten naar toe gaan vanwege het gezellige sfeertje en de enorme hoeveelheid kerstbomen tijdens Kerst. Porto Loosdrecht is dit jaar ook aanwezig met o.a. heerlijke stamppotjes, erwtensoep en broodjes bal. Daarnaast hebben we, zoals elk jaar, warme chocomelk & glühwein!  Aanrader als je er echt een gezellig uitje van wilt maken! 

Buiten in de Kuil, Lage Vuursche  ★ 
Hippe plek midden in de bossen, waar je heerlijk kan borrelen en wandelen en vanaf nu ook je Kerstboom (Nordmann) kan kopen. Pak ook zeker een chocomelk, oliebol of glühwein mee. Voor elke verkochte boom, planten ze weer eentje terug ism. Staatsbosbeheer. Zondag geen kerstboom verkoop.

Familie-Vos-Blaricum
Familie Vos
Gooische-kerstbomen-nl-Bussum
Gooischekerstbomen.nl

Gooische Kerstbomen – Bussum  
Een begrip in ‘t Gooi. Echte kwaliteits kerstbomen die in de zomer persoonlijk worden geselecteerd. Vers gekapt en gratis thuisbezorgd als je hem online koopt. Prachtige kerstbomen en ze verkopen ze op de Brinklaan in Bussum (naast het gemeentehuis). Elke dag van 9-17h geopend, dus je kan gaan wanneer je wilt! 

Kerstboom op ‘t Land – Huizen  ★  
Midden in het kerstbomenbos in De Naarder Eng op de grens van Huizen en Naarden (tegenover de Huizer Hockey) verkopen ze prachtige bomen direct van het land. Je kan hier je eigen kerstboom uitzoeken en omzagen. Super nostalgisch en het perfecte gezinsuitje. Een leuk vuurkorfje of glühwein standje zal het helemaal af maken. 

Adopteer een Kerstboom – ‘s Graveland  ★
Adopteren? Geniet jarenlang van dezelfde kerstboom. Dat kan in ’s Graveland van Di t/m za tussen 10-17h. Op basis van beschikbaarheid. Dus bel even van te voren. Inleveren van de kerstboom is uiterlijk 11 januari 2022

Gun je je kerstboom een leven na de feestdagen? Bestel hem dan hier en haal hem af op één v/d locaties in ’t Gooi:
 De Groene Afslag – Laren  
/ De Groene Ruijter – Bussum / Het Lokaal – Hilversum / Murk- Oosterwold Almere 

van-der-wardt-Laren
Gebr. van der Wordt
Rebel-Huizen-kerstbomen
Tuincentrum Rebel

Firma Vos, Blaricum  ★
Nostalgie midden in hartje Blaricum bij de mooie boerderij van het ‘Meelmuisje’/ Firma Vos. Achter de Albert Heijn staat het helemaal vol met de meest prachtige kerstbomen en ze worden gratis thuisbezorgd. Wel zo fijn voor je bolide.
Raadhuisstraat 5A, Blaricum

Gebroeders van der Wardt – Laren  
Zo’n leuke plek  in Laren op de Sint-Janstraat. Grote of kleine bomen, een Nordmann, of Spar, gezaagd of in pot. Volop keus en erg gezellig! Aanrader als je in Laren woont! 

Tuincentra- Naarden & Kortenhoef  
Bij Tuincentrum Van de Roest in Naarden mag jezelf je kerstboom zagen of met kluit uitgraven. Hoe leuk is dat! Bij de Intratuin in Kortenhoef ook volop keus aan kerstbomen. De kerstafdeling hier sowieso een aanrader! Pak dan zeker ook even de allerlekkerste oliebollen van ‘t Gooi mee. Wij rijden er vaak zelfs voor om, dus zegt genoeg! Ga nu al bijna watertanden als ik dit type. Alle twee echte aanraders als je makkelijk, maar volop keus wilt hebben! Kan je gelijk een standaard en extra kerstballen kopen! Het andere tuincentra in ‘t Gooi heb ik helaas zelf wat minder ervaringen mee helaas, dus deze sla ik even over.  

Geniet van het kopen van de kerstbomen! De tips voor de leukste plekken om kerstdecoratie te kopen vind je hier

Deze zijn ook top!