Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

ijssalon-de-hoop-blaricum

IJssalon De Hoop – Blaricum

Het is altijd al een feestje om een ijsje of ijscoupe te eten bij de lekkerste ijssalon van 't Gooi. Vanaf maart 2022 is het nog leuker! Een ware transformatie van het pand en hoe gaaf ziet het ontwerp er uit! De eigenaren Caroline en Daan zijn helemaal los gegaan met De Horecafabriek. Het marmer, de mooie rosé en groen tinten, de grote pui en ook nog eens een prachtig groot terras! Het wordt zo onwijs mooi, zeker weten het nieuwe pareltje van 't Gooi!
ijssalon-de-hoop-blaricum-8
ijssalon-de-hoop-blaricum
ijssalon-de-hoop-blaricum-8

#ijssalon  #kidsproof  #Blaricum  #terras  

Ijssalon De Hoop – Blaricum

Het is altijd al een feestje om een ijsje of ijscoupe te eten bij de lekkerste ijssalon van ‘t Gooi. Vanaf maart 2022 is het nog leuker! Een ware transformatie van het pand en hoe gaaf ziet het ontwerp er uit! De eigenaren Caroline en Daan zijn helemaal los gegaan met De Horecafabriek. Het marmer, de mooie rosé en groen tinten, de grote pui en ook nog eens een prachtig groot terras! Het is onwijs mooi geworden, zeker weten het nieuwe pareltje van ‘t Gooi!

Naast verrukkelijk bosvruchten, cookies en bokkepootjes ijs, serveren ze ook koffie, thee, ijscoupes en milkshakes. Vergeet ik nu mijn guilty pleasures, de chocolade fondue en de chocolade kraan.. Tijdens de kerst ook vaste prik om een overheerlijke ijstaart en een ijspakket te bestellen. Yessss, hier wil je het liefste elke dag naartoe.

IJssalon De Hoop
Huizerweg 10, Blaricum

Hier wil je ook naar toe!