Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Buitencentrum-Oostvaardersplassen-Gooische-Hotspots-groot

Verborgen natuurspot aan de Oostvaardersplassen – Lelystad

Deze hotspot is echt één van onze persoonlijke favorieten als we de natuur in willen. De rust daar, de ultieme natuur en het fantastische uitzicht...

Deze hotspot midden in de natuur is echt één van onze persoonlijke favorieten als we de natuur in willen. De rust daar, de ultieme natuur, de Konikspaarden en je komt bijna geen mensen tegen! We love it! Wil je nu een drankje doen of een hapje eten? Dat kan bij Buitencentrum Oostvaardersplassen. Jep totaal geen sexy naam, als je nog leuke suggesties hebt? Ze hebben ook geen Instagram en geen eigen website, dus echt nog een beetje een secret spot. De ideale plek om na het wandelen te genieten van nog meer natuur en rust!

Buitencentrum-oostvaardersplassen-lelystad-2
© Buitencentrum Oostvaardersplassen
© Van Zalinge

Het Buitencentrum is gelegen aan de oostkant van de Oostvaardersplassen richting Lelystad. Klein half uurtje rijden van ‘t Gooi, maar zeker de moeite waard! Je kan er wandelen, fietsen, en kids vinden het hier geweldigOm daarna heerlijk te lunchen of borrelen op het terras of binnen met wijds uitzicht over de plassen. Mooie plek om te lunchen of gewoon een kopje koffie te drinken. Je kan er ook leuke cadeautjes en streekproducten kopen. Voor de kids is er een Kabouterpad incl. puntzak en een te leuk Elfenpad. Heerlijk uitje voor de zaterdag  of zondag middag! Ook als je niet zo van de natuur bent, want echt iedereen die er geweest is vond het prachtig! 

Buitencentrum Oostvaardersplassen: Kitsweg 1, Lelystad – buitencentrumoostvaardersplassen

Ook leuk

Deze zijn ook top!