Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Breakfast-club-junior-bussum-kidsproof

14 x KIDSPROOF HORECA MET SPEELHOEK IN ‘T GOOI

Op zoek naar een leuke hotspots in 't Gooi waar je rustig met je kroost een kopje koffie kan drinken? Hier het ultieme lijstje met de leukste .....

Op zoek naar een leuke hotspots in ‘t Gooi waar je rustig met je kroost een kopje koffie kan drinken? Check dan snel mijn Koffie & Kids Hotspots met play-area in ’t Gooi e.o. Niet alleen een kleurplaat en een paar potloden, nee echt een speelhoek. Dus ook met slecht weer kan je hier heen. Al deze plekken leuk voor kinderen tot een jaartje of zes. Daarna hebben ze toch meer ruimte nodig. Veel hotspots hebben een speeltuin, dus dat moet goed komen!  Deze kindvriendelijke plekjes zijn ook nog eens leuk voor de ouders, oppas, opa’s en oma’s. Ik zeg wijn-wijn situatie

The-Breakfast-club-junior-Bussum-kidsproof
The Breakfast Club Junior
cafe-restaurant-heidezicht-bussum
BUSSUM

KIDSPROOF HORECA IN ‘T GOOI

Brave Hendrik, Eemnes  ★  
Drankje & taartje bij de vernieuwde theetuin in Eemnes . Kippetjes, varkentjes, speelhoek voor de kids in de te gave kas, haard vuurtje en genoeg natuur om lekker te spelen. High tea, taartje eten, lunchen of borrelen? Kids blij, wij blij! Lees hier meer

Sees. Coffee & Conceptstore, Hilversum  ★  
Heerlijk koffiebarretje & lunchcafé met speelhoek voor de kids. Tussendoor kan je zelf lunchen of even shoppen in de winkel. Ideaal toch! Lees hier meer

Breakfast Club Junior, Bussum  ★ 
Wij zijn zo blij dat onze favoriete Amsterdamse ontbijt & lunchtentje nu sinds een klein jaartje ook in Bussum zit! Dit een speciale kidsproof versie, met een  speciaal kids menu en beneden de speelhoek! Bestel zeker een koffie van Lot61 en de pancakes of eggs benedict!

Your Coffee, Hilversum  ★  
Fijne ongedwongen plek voor ontbijt, lunch of borrel met een speelzolder voor kindjes tot een jaar of zes. Kids mogen boven zelf de bestelling doorgeven d.m.v. een briefje in een bal die ze naar beneden mogen rollen. Big smile gegarandeerd! Lees hier meer

Restaurant Bruis, Blaricum  ★ 
De enige locatie met een super grote speelhoek. Beneden eentje voor de koters met speelhuisjes. De wat oudere kids hebben boven een hele speelzolder tot hun beschikking. Bouwen met blokken, glijden van de glijbaan en zelfs een kleine bios. Als ze er klaar mee zijn, kunnen ze nog buiten in de speeltuin uitrazen. Kidsproof koffie of borrel kan je hier zeker doen.

 

Soesterdal-kidsproof
Soesterdal
Sees-coffee-conceptstore-hilversum-kinderspeelhoek
Sees. Coffee & Conceptstore

KIDSPROOF HORECA IN ‘T GOOI

PorterHouse, Naarden & Huizen  ★  
Twee locaties, maar die in Naarden persoonlijk mijn voorkeur. Hier kan je  lunchen of borrelen en tegelijk een oogje in het zeil houden. Met mooi weer ook een top terras met aangrenzend een grote speeltuin. 

Theeschenkerij Juffrouw Jansen, Hilversum  ★ 
Heerlijke plek midden tussen de boerderijdieren. Kopje koffie of lunchen en de kids dieren aaien en lekker spelen in de speelhoek of speeltuin. 

De Groene Afslag, Laren  ★ 
Een inspirerende plek voor een koffie of lunchdate. Kids kunnen gewoon mee, want er is ook kleine maar fijne speelhoek met zitkussens. Onder de trap gelegen, dus niet gelijk naast het zitgedeelte. Maar zo lekker ruim daar, dat ze niemand in de weg lopen. Buiten anders ook genoeg ruimte om te spelen of schommelen. Vergeet niet om langs bakker, Het Graanschap, te gaan voor een vers brood!  

Heidezicht, Bussum ★
Prachtige locatie aan de heide, met een grote natuurspeeltuin, hertenkamp en binnen een fijne speelhoek. Met jonge kindjes af en toe wel even stiekem om het hoekje kijken of het goed gaat. Speelhoek namelijk bij de ingang en de grote glazen deur altijd erg interessant.

Vesting Hotel, Naarden-Vesting  ★
Prachtig boutique hotel met een top restaurant met bar en een heerlijk terras. En een hidden speelkamer voor de kids! Niet verder vertellen, want geen kids walhalla, maar prima om even te ontbijten of lunchen met de kids nadat je door de vestingstad heb gewandeld. Ongedwongen sfeertje en een heerlijke open haard, dus een dikke aanrader! 

Binnenterras-Wintertuin-Experience-Alles-over-gin.-1
Wintertuin Experience (© allesovergin.nl)
Kroast-Amersfoort-kidsproof-2
Kroast

KIDSPROOF HORECA NET BUITEN ‘T GOOI 

Soesterdal, Soest  ★
Top aanwinst van de eigenaren van Heidezicht en Brambergen! Qua locatie en uitzicht wel mijn favoriet!  Kids heerlijk spelen in de speelhoek of in de speeltuin. Jammer dat het niet naast de deur is, anders zou ik er elke week zijn! 

Brambergen, ‘s Graveland   ★
Een fijne lunchplek, met speelhoek, goed eten en een top borrelplateau. Ideale spot om naar toe te gaan na een mooie wandeling of als de kids naar natuurspeeltuin OERRR willen.  

Wintertuin Experience, Baarn   ★
Gave botanische & industriële kas met uitzicht op het groene Cantonspark. Een pareltje voor koffie, lunch of high-tea en totally kidsproof. Er is een leuke speelhoek en genoeg ruimte om te spelen. De grote palmboom en de hangende wieg voor de allerjongste bezoekers maakt het plaatje compleet. 

Blik & Burgers, Zeist  ★
Een fantastisch grote speeltuin met fijne horeca zorgt ervoor dat we vaak deze kant op gaan met de kids. Sinds kort hebben ze ook Blik’s binnenspeelkamer. Fijne grote speelruimte en je kan bij je kids lunchen of koffie drinken. Ideaal! 

Kroast, Amersfoort  ★
Ok wel een stukje rijden. Combineer het met de grootste speelgoedwinkel van Nederland. Kroast heeft een speciale kinderhoek met tipi en racebaan! Op vrijdag en zaterdag is er en Nanny. Hoe relaxt op je gemak dineren terwijl de kids spelen.

© Boomhutten Club

EXTRA PARELTJE IN NEDERLAND   ★

Er is in de omgeving nog een gave & hippe hotspot die de kelder helemaal heeft omgebouwd tot kidsproof walhalla. Ik werd vorige week te lief getipt door een volgster. Dit kinderparadijs komt snel online, want kan niet wachten om er te gaan borrelen met de kiddos! 

Maar de knaller van de week, of van het jaar kan ik wel zeggen! De allerfijnste kidsproof hotspot DU MOMENT is namelijk de hippe Boomhutten club Ok zit dan wel in Den Haag. Maar come on dit toch echt het ritje wel waard! Fijn uitje voor de, waarschijnlijk extra lange, kerstvakantie! You’ re welcome!  

Ook leuk