Gooische Hotspots

Disclaimer

Content
Door deze website van Gooische Hotspots te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer.  Wekelijks wordt er nieuwe content geplaatst over onderwerpen die met zorg worden geselecteerd. Artikelen met de leukste Gooische Hotspots & producten komen voorbij. Ook  Insta & Facebook kan je bezoeken.
 
Correspondentie
Er wordt geprobeerd om alle DM’s/berichten die binnenkomen via social media persoonlijk te beantwoorden. Dit lukt niet altijd. Simpelweg omdat in drukke tijden wij niet de garantie kunnen geven dat alle berichten tijdig gelezen worden of überhaupt beantwoord worden. Niet omdat wij geen interesse hebben, maar meer door te veel berichten. Bij belangrijke vragen of wil je als adverteerder, horeca eigenaar of merk met ons communiceren? Dan raden wij aan een email te sturen naar info@gooischehotspots.nl 

Copyright
Op alle inhoud op gooischehotspots.nl & social media kanalen berust copyright. Het is dus niet toegestaan om de content over te nemen en in welke vorm dan ook (deels) online of offline te dupliceren. Ook niet met een link of verwijzing naar de originele content. Wil je dit wel, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Foto’s zijn door mijzelf gemaakt en enkele komen van gratis stock websites. Sommige verkrijgen wij  rechtenvrij van de locatie. Wij weten hoe irritant het is als beelden ongevraagd gebruikt worden door derden. Hierdoor doen wij er alles aan om dit te voorkomen. Soms komt het voor dat een partij ons beelden aanlevert waar zij niet de rechten van hebben. Als dit het geval is, neem dan aub contact met ons op. Dan zullen wij dit asap herstellen

Moment opname
De hotspots & tips worden met veel uiterste zorg geselecteerd en persoonlijk getest, toch kan het voorkomen dat jij een andere ervaring hebt gehad dan wij. Dit is erg jammer, maar het kan helaas gebeuren. De horeca wordt gerund door mensen en niet elke dag kan hetzelfde zijn. Wij hebben hier helaas geen invloed op. Was het maar zo’n feest, dan hadden we dit graag voor jullie gedaan. Indien we echter van jullie vernemen dat de kwaliteit van een bepaalde tip of hotspot drastisch naar beneden is gegaan, zullen wij contact op nemen met de desbetreffende partij. Wel zo netjes. Mochten we er een artikel o.i.d. over hebben geschreven, hebben wij het recht om communicatie te wijzigen.  
Onjuistheden
Gooische Hotspots is onafhankelijk en bepaalt zelf welke onderwerpen voor vermelding in aanmerking komen. Ondanks de grote zorg waarmee deze website wordt samengesteld, kunnen echter onjuistheden voorkomen of spelfouten. Daarom adviseren we lezers en bezoekers altijd actuele informatie, openingstijden, prijzen, etc. te controleren op de website. Gooische Hotspots is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van bezoeken van deze site of door gewijzigde, onjuiste of onvolledige informatie. Ook accepteert Gooische Hotspots geen aansprakelijkheid voor websites van derden die via een hyperlink vanaf deze site bereikbaar zijn.
 
Collabs
Gooische Hotspots probeert zo transparant mogelijk te zijn over samenwerkingen. Door af en toe samen te werken met diverse partijen kan Gooische blijven bestaan en kan ik mijn ervaringen volledig onafhankelijk voor jullie maken. We proberen te allen tijde content te maken die bij Gooische en onze volgers past. Zo ontstaat er een wijn-wijn situatie, zoals ik het altijd noem. Hierdoor kan ik weer op pad en de mooiste hotspots voor jullie selecteren. Ik ben erg selectief en zeg vaker ‘nee’ dan ‘ja’ op een aanbod. Authenticiteit voor mij erg belangrijk en het moet gelijk een match zijn. Daar heeft iedereen het meest aan. Hoe zijn advertorials  te herkennen? 

– In samenwerking met.
– De hashtag #ghcollab of #collab voor een samenwerking
– De hashtags #pr #uitgenodigd #gekregen  worden gebruikt als ik iets opgestuurd krijg of wordt uitgenodigd voor een opening of event. Mocht ik opgestuurde artikelen o.i.d. niet gebruiken, geef ik dit aan goed doel. 

Vragen?
Heb je vragen? Neem dan contact op via info@gooischehotspots.nl