Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Energetisch-huis-Eefke-Bussum

Pak je emotionele blokkades aan: Energetisch huis – Huizen

Energetische therapie kan je meer inzicht geven in jezelf, je eigen bewegingen, patronen en keuzes. Slaapproblemen bij je kindje? Ook hier kan je....

Een half jaar geleden kwam ik Eefke, een hippe moeder uit Blaricum tegen. Ze was net geswitched van een droomjob naar iets waar haar passie lag: Vrouwen en gezinnen helpen met klachten door het geven van energetische therapie. Ze heeft ons geholpen met slaapproblemen van onze jongste. Waar wij al jaren bezig waren met slaapcoaches en het maar hadden opgegeven, heb ik bij haar een consult geboekt. . Dit consult gaf zoveel indruk op mij en zoveel inzichten en na een week sliep Sam ook gewoon helemaal door! Wij zijn zo dankbaar dat we Eefke hebben leren kennen en deze bijzondere en mooie sessie hebben kunnen doen om Sam en onszelf eindelijk te helpen aan goede nachtrust. Daarom dit artikel, om nog meer mensen te helpen! Loop je richting een burn-out, meer door de slapeloze nachten thuis dan door je werk? Struggel je met je cyclus of zit je gewoon niet lekker in je vel?  Lees dan snel verder! Want wie weet kan Eefke je helpen! 

Eefke-Het-Energetisch-Huis-Bussum
Energetisch-huis-Eefke-Bussum

Nuchtere Brabantse 
De Blaricumse Eefke is trotse moeder van twee kinderen en heel  ‘down to earth‘. Na 10 jaar als Operationeel Directeur van Moroccanoil te hebben gewerkt, heeft ze twee jaar geleden het roer omgegooid. Na zelf de werking van Energetisch Therapie te hebben ervaren is haar liefde voor energetische therapie en de biotensor in één klap geboren. De opleiding tot Energetisch Therapeut heeft ze afgerond en nu is ze samen met Charlotte hét gezicht achter Het Energetisch Huis. In haar praktijk richt ze zich voornamelijk op de vrouw, de moeder en het kind. Want als jij niet lekker in je vel zit heeft dat effect op jouw omgeving.

Biotensor
Het maken van de verbinding  tussen je hoofd en je lichaam is zo fijn tijdens zo’n sessie. Ik heb nu zelf in totaal drie sessies bij Eefke gehad. Twee voor Sam en eentje voor mij persoonlijk. Ik was echt verbluft hoeveel impact een sessie op me had en hoeveel inzichten de biotensor gaf. De biotensor is het energetisch meetinstrument die je hier beneden ziet. Deze maakt tijdens het consult zichtbaar wat jouw onderbewustzijn je wil vertellen door de stressreactie in je lichaam te meten. Samen kijk je naar de energetische blokkade achter een fysieke of lichamelijke klacht. Je ruimt de blokkade ook gelijk op, lekker praktisch dus. 

Ik dacht tijdens de eerste sessie, ja zal wel. Ik ben zo’n nuchtere Groningse en geloof echt niet snel iets, maar dit met eigen ogen nu drie sessies gezien. Ik ben echt impressed! Hoe kan zo’n apparaatje nu zoveel over mij weten? Maar heel logisch want als iets niet klopt, dan wordt mijn  stressreactie in mijn lichaam opgepakt aan de biotensor vertaalt naar een NEE beweging. Daarom heet het ook niet voor niks Energetische therapie. Ik zeg, heb je klachten, ben je getriggerd? Probeer het dan zelf eens uit en ervaar het. 

Biotensor-Energetisch-huis-5-elementen-bussum
Eefke-Het-Energetisch-Huis-Bussum

Methode & Klachten
In je leven maak je een hoop mee, zowel positief als negatief. Niet alle emoties kun je verwerken, deze stop je in jouw rugzak en draag je met je mee. Hoe voller de rugzak, hoe zwaarder het wordt om deze te dragen, met klachten tot gevolg. Een energetisch therapeut kijkt samen met jou voorbij je klacht en gaat op zoek naar de oorzaak hiervan. Met NEI-therapie halen ze de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen. Eefke & Charlotte van Het Energetisch Huis gebruiken een combinatie tussen NEI (energie therapie), familieopstellingen en Nine Star Ki  (geboorte elementen). Eenvoudige en doelgerichte methoden, waarmee ze jouw onderbewuste triggeren. Voorbeelden van klachten waarbij ze je kunnen helpen zijn:

  • Slaapproblemen bij baby’s en kinderen
  • Zit je niet helemaal lekker in je vel?
  • Stress & burn-out klachten
  • Huilbaby’s
  • Klachten tijdens de zwangerschap en nog veel meer
  • Problemen in verband met hoog-gevoeligheid / sensitiviteit
  • En nog veel meer 


Interesse? Boek dan een consult, volg een biotensor workshop of wordt zelf Energetisch gezinstherapeut

Het Energetisch Huis – Heart to Heart Centrum, Huizerweg 54, Bussum  
@energetischhuis / energetischhuis.nl   06 – 83 69 57 83 

 

Deze zijn ook top!