Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Grand-cafe-groeneveld-Baarn-Gooische-Hotspots

Grand Cafe Groeneveld: Een idyllische plek in Baarn

Grand café Groeneveld is een heerlijk plekje waar je je uren kunt vermaken. Het ligt ook zo mooi in de natuur, pal naast Kasteel Groeneveld. Als je op hun grote terras tussen het groen zit, dan kun je niets anders dan relaxen. En je kids, daar heb je geen omkijken naar want die kunnen lekker buiten spelen. Ik zeg win-win! Dat Grand café Groeneveld zo’n groot terras heeft, weten veel mensen niet. Aan de voorkant zit trouwens ook een mooi terras met uitzicht op kasteel Groeneveld, maar het terras aan de achterkant is toch echt mijn favoriet. Zodra je door de grote deuren loopt, ben je omringd door groen. Op een hele hete dag is het hier dus nog steeds lekker zitten onder al die hoge bomen.
Grand-cafe-groeneveld-Baarn-Gooische-Hotspots
Grand-cafe-groeneveld-Baarn-Gooische-Hotspots
Grand-cafe-groeneveld-Baarn-Gooische-Hotspots

Kids

Kinderen kunnen zich ook perfect vermaken: buiten spelen in de zandbak, rondrennen met een frisbee of bijvoorbeeld hoelahoepen. En hoe leuk dat ze het speelgedeelte in het najaar gaan uitgebreiden met een speeltuin! Van de menukaart wordt veel geoogst op het landgoed zelf en dat proef je. Zo’n verse producten zorgen ervoor dat je lunch nog beter smaakt. Een high tea met vriendinnen, borrelen met vrienden of een taartje eten met je kids… het is allemaal een goed idee bij dit Grand café! En die foodtruck die er in het weekend staat, is niet alleen handig, maar zorgt ook nog eens voor een mooi plaatje. Gaan dus!

Grand-cafe-groeneveld-Baarn-Gooische-Hotspots
Grand-cafe-groeneveld-Baarn-Gooische-Hotspots
Grand-cafe-groeneveld-Baarn-Gooische-Hotspots-kabouterpad

Picknicken & Kabouterpad op het Landgoed


Maak dan een wandeling door de prachtige bossen en geniet van het landgoed van kasteel Groeneveld. Super leuk dat je dan een picknickmand mee kunt nemen! Ook hier weer volop keuze, want je kunt gaan voor een high tea, borrel of lunch mand. Inclusief kleedjes om heerlijk in het gras te kunnen zitten. Wil je met je kinderen het kabouterpad lopen? Ga dan voor voor een puntmuts en knapzak vol lekkers en ga samen op zoek gaan naar de kleine en grote kabouters die verstopt zijn in het bos. Leuk dat de kabouters ook af en toe vervangen worden, waardoor je de wandeling vaker kunt doen. Succes gegarandeerd!

Grand Café Groeneveld
Groeneveld 2  – Baarn

Populair