Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Gooische-Branding-Day-Gooische-events

Gooische Branding Day voor ondernemers uit ‘t Gooi

Het event waar je als vrouwelijke ondernemer uit ‘t Gooi bij wilt zijn! Van een fotoshoot tot advies op marketing & persoonlijk gebied....

Op vrijdag 22 april organiseren we de Gooische Branding Day in Porter Social Club. Het event waar je als vrouwelijke ondernemer uit ‘t Gooi bij wilt zijn! Ben jij die ondernemer uit het Gooi die voelt dat het tijd is om zichzelf en haar business beter neer te zetten? Je weet alleen niet precies waar te beginnen? Hoe dit goed neer te zetten? Je hebt geen goede foto’s van jezelf? Je hebt een business en life coach nodig om je te begeleiden en net dat extra zetje en zelfvertrouwen te geven? Dan is deze dag voor JOU! Ben jij erbij?

Gooische-Branding-Day-Gooische-events
Gooische-Branding-Day-Gooische-events

Een waardevolle dag vóór Gooische ondernemers, dóór Gooische ondernemers. Met Fotografe Femke Vink (@ondernemerinbeeld) Life coach & familieopstellingen Nienke Leemkuil (coachingbynienke.nl), Make-up Artist Eefje Schuur (@timetoshine), Haarstylist Rochelle Kyulu (@hair_byrochelle) en Founder Gooische Hotspots & Marketing Manager Inge Robbe (@gooischehotspots.nl).

Een dag helemaal in het teken van jou en jouw business! Waar je na een inspirerende dag de deur uitloopt met een plan op zak, prachtige branding foto’s en een netwerk met ambitieuze Gooische ondernemers. Dat allemaal op een waanzinnige locatie aan het water: Porter Social Club in Huizen. Waar na deze innoverende dag er natuurlijk afgesloten wordt met borrel & bites!

Gooische-Branding-Day-Gooische-events

Wat kan je verwachten tijdens de Gooische Branding Day?
– Fotoshoot van 30 minuten incl. haar & make-up
– Inclusief 5 bewerkte digitale bestanden in hoge resolutie
– 1 op 1 Marketing & Social advies
– 1 op 1 Personal Coaching
– Netwerken met ambitieuze vrouwelijke ondernemers
– Incl. food & drinks
– Te gekke Gooische goodiebag
– Praktische toolkit voor thuis

Dit exclusieve event wordt  aangeboden voor een erg scherpe prijs van € 699,- Dus Early Birds wees er bij, want er zijn maar 8 plekken beschikbaar per dag. Tickets koop je hier. Meer weten over de ins & outs van dit te gekke event? Klik dan hier!

Gooische Branding Day 
Vrijdag 22 april van 10-17h
Porter Social Club
Vaarboom 1, Huizen 

Deze zijn ook top!