Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Slaap-feestje

Slaapfeestje bij je thuis

Wil je iets speciaals doen op het feestje van je kindje? Wat is er nou leuker dan een slaapfeestje geven met te gekke tentjes...

Wil je iets speciaals doen op het feestje van je kindje? Wat is er nou leuker dan slaapfeestje?! Afgelopen maand kregen beide boys een slaapfeestje met een paar vriendjes! Het was echt magisch! En hoe fijn dat het voor je uit uit handen wordt genomen en ook nog eens in stijl. Bij Gooische Slaapfeestjes huur je te gekke slaaptentjes voor een geweldig slaapfeestje. Het is toch een droom voor ieder kind om thuis een kinderfeestje met vriendjes en vriendinnetjes te vieren? 

Slaap-feestje
Slaap-feestje

MAGISCH SLAAPFEESTJE BIJ JE THUIS
Het magische gevoel van samen zijn, terwijl het eigenlijk al bedtijd is geweest. Stiekem lang opblijven, een feestje bouwen terwijl het buiten donker wordt en wakker blijven terwijl je ouders al lang naar bed zijn. Dat kan helemaal  in stijl met deze te leuke tentjes! Je kan kiezen voor diverse thema’s, maar ook zelf lekker los gaan met de decoratie. Dus  zoek jij een leuk & uniek kinderfeestje voor je dochter zoon en zijn vriendjes, dan zeker eens bij bij Gooische Slaapfeestjes kijken! Succes gegarandeerd.  De prijs per tentje is €20,- Gebruik maken van de opbouw en afbreek service? Dat kan voor €10,- per tentje. 

Deze zijn ook top!