Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Gooiland-hotel-header

Design hotel met te gek bad en familiekamers: Gooiland Hotel – Hilversum

Gooilandhotel-Hilversum-suite
Gooiland-terras-overnachten-hilversum

ROMANTISCHE STAYCATION

De suite is echt een aanrader want oh my dat bad! Voelt net alsof je in de jungle aan het badderen bent. De suite is echt super ruim, je kan er letterlijk en figuurlijk in dansen. Wat ik persoonlijk te leuk aan het hotel vindt is dat ze alleen met Nederlandse merken werken. De bedden zijn bv. van Auping, de dekbedden van Hema, de zeep van Marie-Stella-Maris en de televisie van Philips. Love it! Nederlandse nuchterheid met een vleugje internationale allure. De perfecte uitvalbasis voor een weekendje in het Gooi of Hilversum! Ook top hotel met vrienden of vriendinnen! 

Leuk weetje: Het hotel en theater is in de jaren ’30 gebouwd omdat de Amsterdamse elite die toendertijd naar het Het Gooi verhuisden het uitgaansleven van de stad enorm misten.  De  bekende architect Jan Duiker ontwierp Het Gooiland en vanaf toen werd het de place to-be voor chique avonden uit! De geweldige details in het hotel & theater en art deco draaideur bij de ingang wanen je nog in die tijd!  

Hotel-gooiland-hilversum-voo
Gooiland-overnachten-hilversum

HIP DAKTERRAS

In de zomermaanden hoef je het hotel niet eens te verlaten. Dan is het hippe dakterras ROEFF open! Kan je kruipend naar huis na alle lekkere streetfood, oesters, cocktails en G&T’s. Lekker uitslapen en start de met een uitgebreid champagne ontbijt. Of ga je voor een work-out in the gym? Tips nodig voor diner of lunch of de leukste winkels? De receptie kent alle ins & outs van Hilversum en helpt je graag. Van te voren al vast oriënteren?  Check hier de leukste Hilversum tips! Of boek een theater voorstelling in het prachtige interne Gooiland theater.

gooiland-hotel-roeff-dakterras-overnachten-hilversum
Gooilandhotel-Hilversum-uitzicht

FAMILY PROOF

Ze hebben ook nog eens te leuke familiekamers met Auping bunk bedden voor de kids! Aan alles is gedacht, van spelletjes op de kamer tot aan voorleesboekjes. Kidsproof tips voor in Hilversum kan je hier vinden! Weekendje weg met de kids is nog nooit zo relaxed geweest. Kom je niet uit de omgeving? Je kan makkelijk parkeren in de naastgelegen parkeergarage of een kleine 10 min lopen naar het station. Binnen een half uur zit je in Amsterdam of Utrecht. 

Gooiland Hotel, Emmastraat 2, Hilversum- gooilandhotel.nl@gooilandhotel / roeff.nl

Andere pareltjes