Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Flora-batava-boutique-hotel-nieuwersluis-sloep-huren-varen-gooische-hotspots

HOTSPOT GUIDE: NACHTJE FLORA BATAVA & VECHTSTREEK

Verblijf je in Nieuwersluis bij het prachtige Flora Batava en ben je op zoek naar de mooiste plekjes om naar toe te gaan? Check dan deze hotspot guide...

De ligging van Flora Batava maakt het hotel tot de ideale uitvalsbasis om erop uit te trekken in de omgeving. Tussen Nieuwersluis en Breukelen gelegen, en bij de prachtige dorpen Vreeland, Maarssen op de hoek. Kom tot rust bij het hotel zelf, ga varen of geniet van al het lekkers op het terras of bij het theehuis aan de Vecht. Wil je de omgeving verkennen? Hierbij mijn tips: 

Slangevegt
Doornburgh

Ga er op uit in de omgeving van Nieuwersluis 

 

Huur een sloep + picknickmand bij Flora Batava 
O
ntdek de Vechtstreek vanaf het water. Langs de pittoreske dorpen Vreeland, Loenen aan de Vecht, Nieuwersluis en Breukelen en vaar dan naar de Loosdrechtse Plassen op voor een verfrissende duik of ga relaxen op Eilandje Markus Pos. 

Ga suppen op de Vecht 
En ervaar op een actieve manier de Vechtstreek. Er liggen SUPS voor je klaar bij het theehuis of neem een SUP lesje bij iksup in Loosdrecht

Huur een elektrische fietsen bij het hotel.
Fiets langs alle mooie pittoreske dorpen en Buitenplaatsen. Bij de receptie liggen diverse fietsroutes die ze persoonlijk voor je hebben samengesteld. Of ga met de fietsboot van Nieuwersluis naar Maarssen en terug. 

Fort Nieuwersluis
Hendrik-Vreeland-Pannenkoekenrestaurant-Gooische-Hotspots
Hendrik, Vreeland
't Amsterdammertje
 

Bezoek Buitenplaatsen en Kastelen
Ga naar
 Buitenplaats Doornburgh, Kasteel de Haar, Slot Zuylen of Kasteel Sypesteyn

Sluit af met een afternoon high tea
Ga terug naar Flora Batava in de zonovergoten serre van Restaurant Bloei of op het terras aan de Vecht.

Ga lunchen, borrelen of dineren
Bij de leukste hotspots zoals bij Zusters op Buitenplaats Doornburgh, Restaurant Bloei (van Flora Batava), Slangevegt, gloednieuwe Bistrotel ‘t Amsterdammertje of meer laid back ga naar het hippe en net geopende pannenkoekenrestaurant Hendrik of in de hangmatten bij Fort Nieuwersluis.

Nog meer leuke tips voor in de Vechtstreek? Check dan : “De ultieme hotspot guide van de Vechtstreek.

Populair