Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

flight-deck-53-hilversum-trampoline-kidsproof

Gaaf trampolinepark in oude kerk: Flight Deck – Hilversum

Een gaaf trampolinepark gevestigd in de oude Clemens kerk. Wat een top plek voor kids om een uur lekker uit hun dak te gaan!..

Wat een geweldige locatie voor een trampolinepark. De  oude Clemens kerk is omgetoverd tot een waar springparadijs. Wat een top plek voor kids om een uur lekker uit hun dak te gaan! Niet zo’n donker trampoline park, maar een sfeervolle & lichte ruimte. Ja het oog wil ook wat! Er is hier echt over alles nagedacht en super schoon. Echt next level als je het vergelijkt met indoor-speeltuinen.

trampolinepark-flightdeck53-kerk-hilversum
Flightdeck53-trampolinepark-Hilversum-cafe

Ze zijn maar liefst zeven dagen per week open. Dan kan je hier letterlijk & figuurlijk een gat in de lucht springen. Kinderen tussen de 2 en 17 jaar oud hebben hier echt de tijd van hun leven. Lekker springen, salto’s en backflips maken. Zo leuk om die blije en bezwete gezichtjes te zien.  Mijn kids willen nooit, maar ook nooit naar huis als we hier zijn. Zo leuk vinden ze het hier. 

Voor de jongsten tot 6 jaar zijn er zelfs speciale Peuter & Kleuter jump uurtjes. Wel zo veilig, want de grote kids kunnen mij toch een potje hoog springen. Je kan ook een  jump-of free running les boeken. Te leuk! Wel een kleine tip, neem even een dik vest mee. Voor de niet springers is het hier best frisjes. Anders kan je in café 35 gaan zitten voor een lekker warm kopje koffie.  
Bosdrift 53, Hilversum – flightdeck53.com

Deze zijn ook top!