Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

filmtheater-hilversum-gooische-hotspots
filmtheater-hilversum-gooische-hotspots
filmtheater-hilversum-gooische-hotspots

#filmtheater #kidsproof  #hilversum

Filmtheater  – Hilversum

Dit is zo’n fijne bioscoop. Gemoedelijk, goede films en heerlijke loungebanken om op neer te ploffen na de film met een mooie wijntje of een speciaalbiertje van de tap. Mijn ultieme film tips voor de komende maanden. 

 1. Sinterklaas + Meet & Greet
  Op 20 november kun je om 10.30 & 12:30 naar de nieuwe Sinterklaasfilm: De Club van Sinterklaas en de Race tegen de klok. Sinterklaas mag die dag natuurlijk niet ontbreken. Onze kids vonden het vorig jaar helemaal geweldig, die extra spanning met Sint er daadwerkelijk bij. Magnifiek.
 2. Bezoek een kinderfilm + zet je schoen 
  Ga jij tussen 13 november en 4 december naar een kinderfilm? Laat dan je schoen achter bij de schoorsteen. Terwijl jij van de film geniet, stoppen de pieten een cadeautje in je schoen!
 3. Close
  De nieuwe film van regisseur Lukas Dhont (bekend van de film ‘Girl’) is een film over vriendschap en verantwoordelijkheid.  Leo en Remi, 13, zijn vrienden sinds altijd. Tot een ondenkbare gebeurtenis hen uit elkaar drijft. Vanaf 2 november te zien.
 4. Emily 
  Een modern Brits kostuumdrama geïnspireerd op het mysterieuze leven van Emily Brontë, een van de meest beroemde en provocerende schrijfsters uit de geschiedenis. Met een fenomenale rol van nieuw talent Emma Mackey (‘Sex Education’). Op 21 november is er een speciale voorpremiere in samenwerking met Cineville. 
 5. Royal Opera House Live: De Notenkraker
  Op 8 december staat The Royal Ballet in Londen op het toneel om De Notenkraker te vertonen. Deze voorstelling is live te zien vanuit Filmtheater Hilversum! Een gouden kans en echt indrukwekkend. Must go! 

Filmtheater Hilversum
Herenplein 5, Hilversum 

Populair