Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

filmtheater-hilversum-gooische-hotspots

RELAXED FILMTHEATER IN HARTJE HILVERSUM + FILMTIPS

Het Filmtheater is zo’n fijne bioscoop. Gemoedelijk, goede films en voor na de film loungebanken voor een mooi wijntje en dat alles zonder poespas.

Het Filmtheater in Hilversum is zo’n fijne bioscoop. Gemoedelijk, top ingericht café met loungebanken voor een drankje voor of na de film, goede films (niet geheel onbelangrijk) en dat alles zonder poespas. Pure, mooie producten zodat het echt als een avondje uit voelt. Prachtige wijnen van wijnwinkel Il Divino uit Hilversum, lekkere speciaal biertjes en zelfgemaakte taarten van Your Coffee.  Het ideale filmtheater voor met vrienden of met de kids. Wat wil je nog meer? 

filmtheater-hilversum-gooische-hotspots
filmtheater-hilversum-gooische-hotspots

VOL PASSIE
Als non-profitorganisatie werken ze met vrijwilligers, waardoor je vol passie wordt verwelkomt en je je gelijk thuis voelt. Er zijn drie bioscoopzalen, groen, rood en blauw. Wel zo handig en overzichtelijk! Naast het actuele aanbod van kwaliteitsfilms zijn er specials, (kinder) activiteiten en eens per jaar een Openluchtvoorstelling en het eigen Filmfestival Hilversum. De laatste twee zeker weten in je agenda zetten. Qua kleurgebruik is het heel duidelijk, je hebt drie zalen, de rode, de groene en de blauwe. Easy as it is. Onze kids vinden dit geweldig, want het eerste wat ze vragen is welke kleur en ze rennen erheen! 

filmtheater-hilversum-gooische-hotspots
filmtheater-hilversum-gooische-hotspots

5 x MIJN FILMTIPS VOOR JULLIE 

Downton Abbey: A new Era  

Terug in de jaren ’20 in Engeland bij de familie Crawleys, waar nooit alles op rolletjes loopt. Helemaal niet met hun nieuwe avontuur in Frankrijk. Vanaf mei.

Ali & Ava 
Een romantische drama film vol mooie muziek. Ondanks het verschil in achtergrond en een leeftijd is er direct een klik tussen de alleenstaande moeder Ava en de getrouwde Ali. Vanaf mei.

Falling for Figaro
Deze romantische komedie is een fijne feelgood movie! De succesvolle Millie geeft haar goedbetaalde baan en luxe appartement in Londen op om haar droom na te jagen: operazangeres worden. Ze laat huis & vriend achter om in de  Schotse Hooglanden les te krijgen van gevierde & ongekende operadiva Meghan ( Joanna Lumley). Vanaf 26 mei. 

El Buen Patrón 
De charismatische fabriekseigenaar Blanco (Javier Bardem) staat onder druk omdat hij kans maakt op een lokale onderscheiding voor zakelijke uitmuntendheid. Alles in zijn familiebedrijf dat industriële weegschalen produceert, moet hiervoor gesmeerd lopen. Maar alles lijkt tegen te zitten. Vanaf 1 juni 

Délicieux 
Een innemende Franse kostuumfilm, waarin je ontdekt hoe aan de vooravond van de Franse Revolutie het eerste restaurant ontstond. De culinaire hoogstandjes en politieke ontwikkelingen bieden een smakelijk feel good drama. Vanaf 8 juni 

filmtheater-hilversum-gooische-hotspots
filmtheater-hilversum-gooische-hotspots

3 x DE LEUKSTE KINDERFILMS 

Kop op! 
5+, vanaf mei
Drie vrienden – Sef, Wesley en Marjolein -vinden een gedumpte wasmachine. Al gauw komen ze erachter dat de wasmachine vreemde krachten bezit; je kunt ermee van hoofd wisselen. Hierdoor kunnen de vrienden als elkaar door het leven gaan, en belanden ze in komische maar ook leerzame situaties.

Lightyear Kop op! 
6 jaar & ouder, vanaf 15 juni
Dit sci-fi actie-avontuur vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In Lightyear volg je Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte. 

Knor 
Alle leeftijden, vanaf 13 juli 
Babs krijgt voor haar verjaardag een varkentje cadeau  van haar op. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor, hij doet mee met de worstenwedstrijd….

filmtheater-hilversum-gooische-hotspots
filmtheater-hilversum-gooische-hotspots

SPECIALS & EVENTS & VANAF JE LUIE STOEL

Voorpremière avond
Om filmfanaten te belonen en de kans te geven nieuwe films al een dag eerder te zien, is er iedere woensdagavond de voorpremière-avond. Tegen een voordelige vaste prijs van € 6,50 kun je de nieuwste film zien.Elke woensdagavond

Ontbijt & Film
Samen met Your Coffee organiseren ze maandelijks een filmontbijt! Een heerlijk ontbijtje (met o.a. een croissant & yoghurt met home-made granola) met daarna een gloednieuwe film in de voorpremière. Beter kan de zondag niet beginnen toch? Op zondag 5 juni is dit de film: Hit the Road.

Talkshow ‘Hilversum in Gesprek’
De maandelijkse talkshow heeft dit keer nieuwe burgemeester Gerhard van den Top te gast. Journalist Cisca Dresselhuys interviewt hem, aansluitend zal One Flew Over the Cuckoo’s Nest getoond worden. Andere gasten die voorgingen zijn o.a. Frits Spits, Sonja Barend, Herman Koch en Dick Swaab. Dinsdag 21 juni 19:30

Online film kijken vanaf je luie stoel?
Geen tijd of zin om de deur uit te gaan? Bezoek Filmtheater Hilversum dan ook eens vanuit huis via Picl, de online filmzaal, die 24 uur per dag geopend is.  Voor € 8,50 per film zie je de allernieuwste films. 

Laat ik nu sinds kort ambassadeur zijn voor het filmtheater. De komende periode ga ik jullie dan ook volop tips geven over de leukste films & specials. Gezien ik iedereen wil laten mee genieten van dit prachtige filmtheater, geef ik zo nu en dan ook kaartjes weg. Houd mijn Socials en die van Filmtheater Hilversum dus zeker in de gaten.

Filmtheater Hilversum
Herenplein 5, Hilversum

 

 

 

 

Populair