Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

EEN UNIEKE EN EXCLUSIEVE GIFTSHOP VOOR JE INTERIEUR

Eindeloos Bijzonder een pareltje in Bussum waar je helemaal los kan gaan op o.a. de mooiste geurkaarsen en interieur accessoires..

Veel van jullie zullen Eindeloos Bloemen wel kennen, de bloemenwinkel vol met de allermooiste bloemen en planten op de Spiegelstraat in Bussum. Een paar pandjes verderop opende ze onlangs een cadeauwinkel voor exclusieve geurkaarsen en accessoires die je niet snel ergens anders tegenkomt. Naast een passie voor bloemen en interieur items, heeft eigenaresse Nicolette namelijk een zwak voor mooie en bijzondere geuren. Haar droom is nu uitgekomen en een bijzondere en unieke store is sinds 1 oktober geopend. Een pareltje waar je helemaal los kan gaan voor de mooiste cadeaus voor jezelf of voor iemand anders.

Eindeloos-Bijzonder_Nicolette-Bussum-Gooische-Hotspots

Wat je er al zo shopt?
In elke prijscategorie en vanaf 10 euro kan je hier al de mooiste cadeautjes vinden. Geurkaarsen van het Siciliaanse merk Ortigia en het oudste Franse geurkaarsen merk Trudon, heerlijke zeepjes, bodylotion, handcrème, geurstokjes, prachtige kandelaars, porseleinen bordjes, kleurrijke kussentjes,  koffietafelboeken en nog veel meer. Ga zeker een kijkje nemen in deze inspirerende winkel voor pareltjes. Als je een cadeautje voor iemand zoekt, dan hier zeker op het goede adres! Wordt ook nog eens prachtig verpakt! Wat wil je nog meer!? 

Eindeloos-bloemen-bussum-bloemwinkel
Bloemenwinkel
Bloemenwinkel

Eindeloos Bloemen
De prachtige bloemenwinkel een paar pandjes verderop de Spiegelstraat in is de eerste winkel van Nicolette. Altijd een feestje om hier tussen de unieke bloemenzee een bosje bloemen te halen. Dit pandje rijd je niet zomaar voorbij, want super kleurrijk en buiten staan al de meest exclusieve bloemen, planten en vazen! De passie straalt er van af, de winkel is tot in detail gedecoreerd en je raakt nooit uitgekeken van al het moois om je heen. Aanrader voor als je een prachtige bos bloemen wilt, die lang blijven staan! Beide zaken echt een plaatje en een genot om naar toe te gaan. De Spiegelstraat sowieso een aanrader, want samen met de Kapelstraat toch wel de mooiste straat van Bussum. 

Eindeloos Bijzonder, Spiegelstraat 1b, Bussum – eindeloosbijzonder.nl
Eindeloos Bloemen, Spiegelstraat 36, Bussum – eindeloosbloemen.nl

Populair