Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Eemlust-Baarn-Gooische-Hotspots

KLASSIEKER: EEMLUST IN BAARN MET TERRAS AAN ‘T WATER

Zeg je Eemlust dan zeg je gezelligheid! Een plek met gave gouden spiegels en lampen en met 'n top terras aan 't water! Niet voor. niks ooit terras van het jaar....

Zeg je Eemlust dan zeg je gezelligheid, een plek waar mensen al jarenlang graag komen. Menigeen heeft hier al een feestje gehad of een verjaardag gevierd. Ook is het een geliefde plek voor werk gerelateerde afspraken. Perfecte locatie, mooie ruimte en lekker eten. Pluspunt van deze plek is met stipt het heerlijke terras aan het water. Dit bekende plekje in Baarn is een aantal jaar geleden verbouwd en dat is goed gelukt. Mijn favoriete plekje binnen is toch wel dichtbij de bar. Zo gaaf gedaan met die gouden spiegels en lampen.

Eemlust-Baarn-Gooische-Hotspots
Eemlust-Baarn-Gooische-Hotspots
Eemlust

VOLOP GENIETEN 
Bij restaurant Eemlust kun je van ’s ochtends tot ’s avonds vertoeven. Zo  start je er de dag bijvoorbeeld op het heerlijke terras aan rivier de Eem. De bootjes, roeiers en suppers komen voorbij terwijl jij aan het genieten bent van je koffie met appeltaart. Who’s with me? Sowieso top om te zitten en te kijken naar sportende mensen, maar dat terzijde. Koffie met taart, een high tea, lunch of diner, alles is hier mogelijk. En dan kun je ook nog kiezen waar je dat graag wilt nuttigen: aan het water, op het overdekte terras of binnen in het restaurant. De keuze is reuze hier bij Eemlust. Ook op de kaart staat voor ieder wat wils, van poke bowls tot klassieke gerechten. En je kunt je diner echt niet afsluiten zonder de hemelse aardbeien te hebben geproefd. Deze zijn echt verrukkelijk! 

Eemlust-Baarn-Gooische-Hotspots
Eemlust-Baarn-Gooische-Hotspots

LEUKE WISTJE DATJES 
Wist je trouwens al dat Eemlust ook een partyschip heeft? Dat is een van de vele voordelen van je restaurant direct aan rivier de Eem hebben. Hoe leuk om daar een keer een feestje te geven! Het leven moet tenslotte gevierd worden toch?

Waar we ons heel erg op verheugen is de opening van hun nieuwe restaurant. Ze zijn volop bezig met de verbouwing van het voormalige restaurant Greenfields. Zó benieuwd naar het resultaat! Ze hebben me vol trots al wat impressies laten zien en het zag er écht te gek uit! Met de gebroeders Demmers weet je zeker dat ook dit een hotspot van Baarn gaat worden. Dus stay tuned! 

Restaurant Eemlust
Eemweg 72 – Baarn
Ma t/m zo van 10:30-24h
www.restauranteemlust.nl

 

Populair