Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

dwaal-maal-foodwalk-bij-de-tuinman-hilversum

Foodwalk – Hoorneboegseheide – Hilversum

Yess wat heeft Bij de Tuinman weer een leuk initiatief! Een eenmalige 5-gangen foodwalk over de kronkelpaadjes van Buitenplaats De Hoorneboeg. Waar je op verschillende plekken een hapje eten afhaalt van Bij de Tuinman. Hoe leuk is dat!? Doe je heerlijke stappers aan en geniet tijdens een prachtige avond wandeling van culinaire vega hoogstandjes in de bossen met overal lichtjes en je komt op plekken waar je normaal niet mag komen. 

dwaal-maal-foodwalk-bij-de-tuinman-hilversum
by Jetske Amijs
dwaal-maal-foodwalk-bij-de-tuinman-hilversum

Eenmalig opent Bij de Tuinman  ’s avonds de poort en paadjes van @dehoorneboeg ,waar je normaal gesproken niet kunt komen. Volg de lichtjes langs een aantal van de bijzondere plekken van De Hoorneboeg. Het Bij de Tuinman team maakt 5 mooie gangen die je al wandelend door het mooie bos eet. Boek jouw Dwaal-Maal op tijd, want ze hebben voor dit unieke initiatief maar een  beperkt aantal plekjes beschikbaar. De wandeling zelf is ongeveer 2 km lang. Bij je kaartje krijg je 5 gangen en zijn 3 drankjes inbegrepen. Prijs 57 euro p.p. 

Het Dwaal-Maal op De Hoorneboeg vindt plaats op dinsdag 25 en woensdag 26 januari. De starttijd is tussen 17:30u en 19:00u. Na reserveren ontvang je binnen 24uur een mail met jouw starttijd. Ze werken met tijdslots, zodat je alleen met jouw gezelschap loopt en er voldoende afstand tussen iedereen is. 

Doe je stappers aan, trek een warme jas aan, trommel een vriend (in) op, zoek je zaklamp en kom genieten op 25 of 26 januari in de Hilversumse natuur van vega hoogstandjes! Reserveer via deze link

Bij de Tuinman – Hoorneboeg 4a, Hilversum Baarn 
@bijdetuinman / bijdetuinman.nl

Andere pareltjes