Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

DRUIF-wijnfestival-Land-en-Boschzigt-Gooische-Hotspots

Druif wijnfestival op drie te gekke locaties in het Gooi

Wijn en een festival! Wat wil je nog meer? Allemaal bijpassende lekkere hapjes? Yes aanwezig! Unieke locatie? Yes ook dit helemaal in orde!

Ons favoriete wijnfestival DRUIF is weer volop aan de gang! In een prachtige omgeving heerlijke wijn drinken! Dat wil toch iedereen? Afgelopen jaren was het wijnfestival één dag, maar nu hebben ze maar liefst drie edities! Allemaal op te gekke locaties in het Gooi! Lees snel mee!

DRUIF-wijnfestival-Land-en-Boschzigt-Gooische-Hotspots
DRUIF-wijnfestival-Land-en-Boschzigt-Gooische-Hotspots
DRUIF-wijnfestival-Land-en-Boschzigt-Gooische-Hotspots

DE VERSCHILLENDE EDITIES

🍇 Op de Wijngaard (5 & 6 juni)
Afgelopen weekend was de aftrap van het Wijnfestival in de wijngaard bij Land & Boschzigt in ‘s Graveland. Een pracht van een locatie, want een festival op een echte Gooische Wijngaard is toch uniek! Check de beelden alvast voor (hopelijk) volgend jaar! Wijn drinken in een wijngaard heeft toch echt iets magisch! Deze editie gemist? Check dan de volgende twee edities deze zomer in Bussum en Hilversum >>

🍇 Fort Fier – Bussum (3 juli)
Voor de eerste keer in Bussum, niet voor niets het dorp met de hoogste wijnwinkeldichtheid van Nederland. Yes daar houden ze wel van een wijntje. Maar wat voor locatie is dit, echt te gek! Normaal alleen open voor bruiloften en zakelijke evenementen, maar nu speciaal voor het wijnfestival geopend! Dit indrukwekkende fort (rijksmonument en werelderfgoed Unesco) met 25.000m2 aan groen eromheen is een pracht plek voor een wijnfestival. Dit gaat wederom een groot feest worden. De authentieke boerderij zal gebruikt worden voor workshops en masterclasses en overal lekkere hapjes te koop. Bij deze editie wil je gewoon aanwezig zijn. Wees er snel bij, want op=op. 

🍇 Pittoreske Biersteeg – Hilversum (2, 3 & 4 september)
Het Druif Wijnfestival is hier een aantal jaar geleden begonnen en in het weekend van 2 t/m 4 september staat de Biersteeg in het teken van wijn & lekkere hapjes. Het gezelligste straatje van Hilversum wordt omgetoverd tot het wijn walhalla! Als dit niet een geslaagde editie wordt.

DRUIF-wijnfestival-Land-en-Boschzigt-Gooische-Hotspots
DRUIF-wijnfestival-Land-en-Boschzigt-Gooische-Hotspots
DRUIF-wijnfestival-Land-en-Boschzigt-Gooische-Hotspots

WIJN & HAPJES
Op Wijnfestival Druif niet alleen wijn, maar ook super lekkere hapjes. De wijn komt o.a. van Wijngaard Land & Boschzigt, Wijnbar Vintage, Wijnwinkel Mijn Hemel, Il Divino en Eduard Mol. De overheerlijke hapjes die je kan verwachten worden bij elke edities door locale partners (restaurants en delicatessenwinkels) geserveerd. Elke editie dus weer andere wijnen en hapjes. O.a. Echte Liefde kaas & delicatessen, Oldenhof kookwinkel, Brasserie Monsees en Proeflokaal de Serre  zullen op de edities aanwezig zijn.  Dat kan niet anders dan één groot feest worden! 

DRUIF-wijnfestival-Biersteeg-Hilversum-Gooische-Hotspots
Biersteeg, Hilversum
DRUIF-wijnfestival-Fier-Bussum-Gooische-Hotspots
Fier, Bussum

Tickets
Kaarten kosten € 9,50, inclusief een luxe bewaarglas. Wijntjes en hapjes kan je kopen met muntjes, die je bij binnenkomst kan aanschaffen.  Wijnen variëren van 2-4 muntjes en hapjes van 2-6 muntjes. Muntjes zijn €2.50 per stuk. Kaartjes voor de verschillende edities koop je hier

Editie 1:  Op 5 + 6 juni 2022 van 12-19h 🍇 Wijngaard Land en Boschzigt – ‘s-Graveland (ten oosten van Hilversum) 
Editie 2: Op 3 juli 2022 van 13-21h 🍇 Fort Fier – Bussum
Editie 3: Op 2, 3 en 4  september 2022 (diverse tijden) 🍇 Biersteeg – Hilversum 

Druif Wijnfestival

Hier wil je ook naar toe!