Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Nieuw: Franse crêperie, koffiebar & ijsmakerij in hartje Huizen

Er is weer een nieuwe hotspot bij in Huizen: Een crêperie, koffiebar en ijssalon in één. De Kerkstraat wordt steeds gezelliger en stadser. We like! Voor of na het shoppen een crêpe of ijsje eten kan vanaf nu gewoon. Tarek (eigenaar van De Krachtcentrale) en Rodi (eigenaar van de Spaanse Schuur) maken heel wat mensen blij met de recentelijke opening van de heerlijke crêperie!
creperie-Huizen-Gooische-hotspots
creperie-Huizen-Gooische-hotspots
creperie-Huizen-Gooische-hotspots

Je kan hier terecht voor crêpes, galettes, koffie, ijskoffie en huisgemaakt ijs. Maar liefst acht heerlijke wisselende smaken van mango tot speculaas en chocolade. Ga je gezellig aan de hoge bar zitten om mensen te kijken of neem je plaats op de bank? Ideale hotspot met kids, want het maken van een crêpe duurt maar een minuut. Ook erg leuk om te zien hoe ze gemaakt worden btw. Je kunt ook werken bij de crêperie. Laptop open en genieten van goede koffie, terwijl je je mails wegwerkt. En dan lekker lang blijven, zodat je er ook kunt lunchen… met nog een crêpe! 

creperie-Huizen-Gooische-hotspots
creperie-Huizen-Gooische-hotspots

Je besteld al een klassieke crêpe met alleen suiker vanaf €3,75. Grotere trek? Dan zeker de Le Bretonne nemen, deze is niet te weerstaan! Gekarameliseerde appel, karamelsaus, amandelen en een bolletje vanillelijs erbij. Liever wat hartigs? Dan is er ook volop keus in galettes met o.a. zalm, roquefort of geitenkaas. Wees gewaarschuwd, want ze zijn verslavend lekker!

Crêperie Huizen
Kerkstraat 54B, Huizen

Populair