Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

circus-snor-gooische-hotspots

Circus Snor treed op in diverse dorpen in het Gooi e.o.

Op diverse leuke locaties, zoals een geitenboerderij, bij een fort en midden in het bos geeft Circus Snor deze zomer een vrolijke circusshow...

Circus Snor reist deze zomer door Nederland met een prachtige circustent. Met de nieuwe voorstelling “Chapeau!” geven ze een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Op diverse te gekke locaties, zoals een geitenboerderij, camping, bij een fort maar ook midden in het bos.  Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Een klassiek circus als van ouds, waar je niet bijkomt van het lachen! 

circus-snor-gooische-hotspots
circus-snor-gooische-hotspots

Circustent

In de grote circustent zullen de gaafste optredens gegeven worden.  Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring, zal Nia hoelahoepen als geen ander en klimt Maria naar de nok van tent. Daarnaast is Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester.  Een klassiek circus zonder dieren, waar de bezoekers in de pauze zelf mogen  oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Zodat ook de kleinste bezoekers zich even artiest kunnen wanen. Het totale programma duurt 2 uur. Een attractie die de kinderen & ouders nog lang zal bijblijven!

circus-snor-gooische-hotspots
circus-snor-gooische-hotspots

Kaartverkoop 

De volledige speellijst is te vinden op de website van Circus Snor. In het Gooi & Omstreken zal Circus Snor op diverse locaties te zien zijn. Van de geitenboerderij Geertjes Hoeve tot aan midden in het bos bij Buiten in de Kuil in Lage Vuursche:

  • 9-10 juli  – Haarzuilens (Utrecht) – Geertjes Hoeve
  • 16-17 juli  – Lage Vuursche – Buiten in de Kuil
  • 13-14 augustus  – Zeist  – Blik en Burgers
  • 3-4 september  – Utrecht  – Fort aan de Klop


Ook op diverse campings zijn ze aanwezig deze zomer

  • 1 augustus  – Schaaik – Charme Camping Hartje Groen
  • 7 augustus  – Kraggenburg  – Netl Camping Kallumaan
  • 11 aug  – Woudenberg  – Camping de Heigraaf

     

Kaartjes voor de voorstellingen kosten €13,-. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop gaat via de website van Circus Snor. Circus Snor is gevestigd in Utrecht. Gedurende het hele jaar verzorgen ze ook circuscursussen, kan je een kinderfeestje boeken of maken ze met scholen een voorstelling. Je kan ook diverse circusattributen huren en verzorgen ze acts op evenementen. www.circussnor.nl

Deze zijn ook top!