Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Blaricums-fit-boutique-Gooische-hotspots

Boutique gym Blaricum’s Fit Boutique – Blaricum

No excuses meer om niet te sporten, want naar deze gym wil je gewoon elke dag! Net dit jaar geopend en nu al een hit! Sinds de zomer ook mijn plek om me helemaal kapot te sporten! Helemaal op maat hebben ze een sportschema gemaakt. Want ja al die hotspot bezoekjes en het lekkere eten en de vele wijntjes moet ik er toch echt af trainen. Waar beter dan in een chique boutique gym midden in Blaricum! 
Blaricums-Fit-Boutique-sportschool-boutique-Blaricum
Blaricums-Fit-Boutique-sportschool-boutique-Blaricum

De Fit Boutique is eindelijk een sportschool die het snapt, niet te groot, persoonlijk en een plek waar je je gelijk thuis en welkom voelt. Het begint al met wanneer je binnenkomt. Je voelt je gelijk thuis, want check die lounge!? Ze hebben altijd een perfecte bakkie koffie of thee voor je klaar staan en maken even een persoonlijk praatje voordat je begint. Top begeleiding tijdens het fitnessen en als je wil is er ook personal training beschikbaar. Na afloop even ontspannen in de sauna en je kan er weer tegenaan!

Ze hebben naast fitness ook erg fijne yoga lessen (aanrader want een fijne ruimte en niet te grote klas), HIIT (zeker effectief) en Boxing (nog niet aangedurfd). Wil je eens een kijkje nemen of een proeflesje mee pakken? Bel ze even en zeg dat je via mij komt. Kan je vrijblijvend een lesje proberen! 

Blaricum’s Fit Boutique
Meentweg 37, Blaricum

Deze zijn ook top!