Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Blaricums-fit-boutique-Gooische-hotspots

BOUTIQUE GYM MET ALLURE & AANDACHT IN BLARICUM

Mijn favoriete plek om me helemaal kapot te sporten & te ontspannen in de sauna is Blaricums Fit Boutique. Wat een heerlijke gym is dit toch...

No excuses meer om niet te sporten, want naar deze gym wil je gewoon elke dag! Net dit jaar geopend en nu al een hit! Sinds de zomer ook mijn plek om me helemaal kapot te sporten! Helemaal op maat hebben ze een sportschema gemaakt. Want ja al die hotspot bezoekjes en het lekkere eten en de vele wijntjes moet ik er toch echt af trainen. Waar beter dan in een chique boutique gym midden in Blaricum! 

Blaricums-Fit-Boutique-sportschool-boutique-Blaricum
Blaricums-Fit-Boutique-sportschool-boutique-Blaricum

PERSOONLIJK
De Fit Boutique is eindelijk een sportschool die het snapt, niet te groot, persoonlijk en een plek waar je je gelijk thuis en welkom voelt. Het begint al met wanneer je binnenkomt. Je voelt je gelijk thuis, want check die lounge!? Ze hebben altijd een perfecte bakkie koffie of thee voor je klaar staan en maken even een persoonlijk praatje voordat je begint. Top begeleiding tijdens het fitnessen en als je wil is er ook personal training beschikbaar. Na afloop even ontspannen in de sauna en je kan er weer tegenaan!

DIVERSE LESSEN
Ze hebben naast fitness ook erg fijne yoga lessen (aanrader want een fijne ruimte en niet te grote klas), HIIT (zeker effectief) en Boxing (nog niet aangedurfd). Wil je eens een kijkje nemen of een proeflesje mee pakken? Bel ze even en zeg dat je via mij komt. Kan je vrijblijvend een lesje proberen! 

Blaricum’s Fit BoutiqueMeentweg 37, Blaricum –  blaricumsfitboutique.nl

Ps. Te leuk merk fitnesskleding is btw het Gooische merk Deblon Sports. Luipaardprintjes, mooie basics en gave flared pants. Toch een beetje goed voor de dag komen als je (weer) begint met sporten! Nu echt geen reden meer om niet van die bank af te komen! Wie weet zie ik je daar! 

Dit wil je ook zeker lezen