Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

bar-blauw-weesp-koffie-lunch-gooische-hotspots
Bar Blauw

KOFFIE & LUNCHBAR BAR BLAUW MET IDYLLISCHE THEETUIN

Wat is dit een gave hotspot in Weesp! Deze koffiebar annex lunchbar ligt verscholen in het mooie centrum van Weesp en is uniek in zijn soort. Healthy, kidsproof en gelegen midden in een historische theetuin. Top plek waar sinds een jaar het überhippe Bar Blauw zijn deuren heeft geopend.  Totaal vernieuwd en the place to be als je van rust, unieke plekjes en lekkere dingen houdt. Bobby & Toon, de eigenaren (zelf ook uit Weesp), hebben een passie voor een  healthy lifestyle en de horeca. Hoe top dat ze dit samen brengen bij Bar Blauw! Ideaal voor onze generatie die wil genieten, maar wel op een natuurlijke & bewuste manier! Van de lekkerste taartjes tot de mooiste broodjes en haverkoffie! Oh en vergeet ik de boekweit pannenkoeken, daar fiets je voor om! Gaan dus! Met of zonder kids, want ook aan de koters is gedacht. Lekker weer? Dan helemaal in de watten gelegd op het pittoreske terras!

Koffie-en-lunch-bar-thee-tuin-Weesp-Bar-Blauw-Gooische-hotspots
Bar Blauw

GROENE OASE
Niet alleen een pittoreske plek met in het achterste gedeelte van de tuin een prachtig uitzicht over de Vecht, maar ook nog eens een  historische plek die dateert uit 1674. Dit plekje zo uniek doordat het omringd is door een vestingwal met statige oude bomen en een het ligt een beetje verstopte in het groen. De Theetuin is zo onwijs mooi! Een unieke plek in Weesp!

HEALTHY
De healthy lifestyle is hier next level. Want naast een gezellig bakkie met kokosbloesemsuiker en een redelijk verantwoord zelfgemaakt taartje, kan je ook bij ze terecht voor persoonlijk leefstijl- en voedingsadvies & gezondheidsanalyses. Bobby ls gezondheidsweterschapper & lifestyle coach en wil graag van deze locatie een ware ‘blue zone’ maken. Je denkt blue zone? Dat zijn plekken op de wereld waar mensen langer en gezonder leven dan ergens anders op de wereld. Vandaar ook de naam Bar Blauw!

KIDS
Kids hier ook meer dan welkom. Naast genoeg ruimte, hebben ze binnen een spelletjeskast, te lekkere roze koeken (kids dol op deze koeken) en buiten onder de overkapping een zandbak,  keukentje en fietsjes! Genoeg pret voor 10! 

Koffie-en-lunch-bar-thee-tuin-Weesp-Bar-Blauw-Gooische-hotspots
bar-blauw-weesp-koffie-lunch-gooische-hotspots
Bar Blauw

EVENTS & ACTIVITEITEN
Houd zeker hun insta in de gaten voor evenementen en activiteiten. Bar Blauw organiseert namelijk één keer per maand de populaire pop-up diner avonden. Komende Hemelvaartsdag  donderdag 26 mei is er de Hemels Blauw BBQ borrel! Bestel kaarten via deze link.

Heerlijk wakker worden met Yoga? Dan kan hier ook. Yoga Today geeft yogalessen in de tuin. Wat een fijne plek, en het leuke is je kan zelfs met je bootje of sup aanmeren.  

Tevens is het een gave locatie voor een feest of bruiloft! Yes, tegen deze locatie zeg je geen NEE! Idyllisch gelegen, verdomd lekker eten, en ook nog eens enorm fotogeniek! Wat wil je nog meer?!

Bar Blauw
Ossenmarkt 34, Weesp
Geopend van donderdag t/m zondag van 9-18h. 
Af en toe speciale events (pop up- diners met live muziek). 

 

 

Ook leuk