Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

bar-blauw-weesp-koffie-lunch-gooische-hotspots

KOFFIE & LUNCHBAR BAR BLAUW MET IDYLLISCHE THEETUIN

Top plek waar sinds een jaar het überhippe Bar Blauw zijn deuren heeft geopend. Totaal vernieuwd en the place to be als je van rust, unieke plekjes en lekkere dingen houdt. Bobby & Toon hebben een passie voor een healthy lifestyle en de horeca. Hoe top dat ze dit samen brengen bij Bar Blauw! Ideaal voor onze generatie die wil genieten, maar wel op een natuurlijke & bewuste manier! Van de lekkerste taartjes tot de mooiste broodjes en haverkoffie! Oh en vergeet ik de boekweit pannenkoeken, daar fiets je voor om! Gaan dus!
Koffie-en-lunch-bar-thee-tuin-Weesp-Bar-Blauw-Gooische-hotspots
Koffie-en-lunch-bar-thee-tuin-Weesp-Bar-Blauw-Gooische-hotspots


Dit plekje zo uniek doordat het omringd is door een vestingwal met statige oude bomen en een het ligt een beetje verstopte in het groen bij een bloementuin. Met of zonder kids, want ook aan de koters is gedacht. Lekker weer? Dan helemaal in de watten gelegd op het pittoreske terras! De healthy lifestyle is hier next level. Bobby is gezondheidsweterschapper & lifestyle coach en wil graag van deze locatie een ware ‘blue zone’ maken (plekken op de wereld waar mensen langer en gezonder leven dan ergens anders op de wereld).

Houd zeker hun Insta in de gaten voor evenementen en activiteiten. Bar Blauw organiseert namelijk één keer per maand de populaire pop-up diner avonden en er worden yogalessen in de tuin gegeven.  Tevens is het een gave locatie voor een feest of bruiloft! Yes, tegen deze locatie zeg je geen NEE! Idyllisch gelegen, lekker & gezond eten, en ook nog eens enorm fotogeniek! Wat wil je nog meer?!

Bar Blauw
Ossenmarkt 34, Weesp

 

Populair