Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Bamdoom-events-styling-catering-borrelplanken-bussum

Borrelplanken en catering voor bij je thuis: Bamdoom: Bussum

Bamdoom heeft de meest goddelijke borrelplanken voor een borrel of feestje thuis. Wil je uitpakken? Dan is Dominique er ook voor Styling & Catering van...

Wil je een verrukkelijke borrelplank voor bij de borrel met vrienden, familie of een verjaardag? Dan ben je bij Dominique van BamDoom uit Bussum op het goede adres! Wij hebben al meerdere malen besteld en elke keer zijn wij & onze gasten weer zwaar onder de indruk. Win win situatie, want ik hoef niet mijn favoriete delicatessenwinkels af te struinen (wat ik btw wel erg leuk vond, maar vaak de tijd niet voor heb) en het wordt ook nog eens gewoon bij je thuis bezorgd in ‘t Gooi. Ben je op zoek naar iemand die de styling & catering van je event kan doen? Dan ook zeker bij Domonique zijn! 

Bamdoom_styling-en-events-bussum-borrelplanken
Bamdoom_styling-en-events-bussum-borrelplanken
Events & Styling
Dominique heeft na 15 jaar met heel veel liefde in de horeca te hebben gewerkt, de stap genomen om haar passie te volgen: styling & catering. En hoe! Ze maakt er echt een feestje van! Net als met de borrelplanken, die tijdens coronatijd zijn geboren, is alles wat ze aanbiedt een plaatje! BamDoom verzorgd de meest fantastische tuinfeesten, diners, verjaardagen, (bedrijfs)borrels, babyshowers, afstudeerfeesten en bruiloften.
 
Vorig jaar heb ik Dominique leren kennen bij een intiem etentje die we hadden bij vrienden in de tuin. Een prachtige stretchtent, chique lange tafels, die in in detail aangekleed waren en het meest heerlijke eten! Was echt een cadeautje in corona tijd! Wil je groter uitpakken met ook een een foodtruck, saladebar of een sterrendiner? Geen probleem, BamDoom werkt graag samen met meerdere partijen om voor jullie het perfecte feest te geven! 
Bamdoom-events-catering-borrelplanken-bussum
bamdoom-events-styling-borrelplanken-bussum
Betaalbare Borrelplanken
Wil jij de perfecte plank bij je thuis? Vis, vlees, kaas, zoet of een combi? Voor 4 of 30 personen? Er is van alles mogelijk! Vanaf 50 euro heb je al een schitterend plateau voor 6-10 personen. Minimaal 1 dag van te voren dien je te bestellen. Toch nog op avond ervoor? Je kan het altijd proberen. Dominique ons ook een keertje uit de brand geholpen! Wees gewaarschuwd, eenmaal besteld en je bent net als wij hooked! Wij hadden laatst voor 15 personen een grote borrelplank voor 80 euro en we hadden meer dan genoeg! Toch een zeer goede deal?! Klik hier voor meer info over de diverse borrelplanken.

BamDoom Events en Styling
Bussum  – @bamdoom_events_en_styling bamdoom
06 – 83 69 57 83 

Deze zijn ook top!