Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

sisters-backery-blaricum-gooische-hotspots

SISTERS BACKERY: HIPPE BAKKERIJ MET HET LEKKERSTE BROOD

Een kleine ambachtelijke bakkerij met een beperkt assortiment van hoge kwaliteit. Je ziet dit concept in veel buitenlandse steden zoals Londen en New York, maar nu gewoon in Blaricum! Sisters’ Bakery & Kitchen heeft een maandje geleden haar deuren geopend en het loopt nu al storm. Niet gek, want de geur komt je al tegemoet als je langs de bakkerij loopt. Van broden tot zoetigheden en van granola tot de meest lekkere (mini) taarten. Hier wordt met liefde en vol passie gebakken, dat merk je aan alles. Klein, maar erg fijn en echt een aanwinst voor Blaricum. 

Twee zussen die vol passie bakken 

Sisters-bakery-Blaricum-Gooische-Hotspots
Bakkerij-Blaricum

Sister’s Bakery & Kitchen, ja de naam verklapt het al twee zussen die dit pittoreske bakkerijtje runnen. Ze begonnen ooit online en nu alweer een maandje open in hartje Blaricum. En wat voor eentje, een heerlijk knus klein bakkerijtje met een gezellige en ongedwongen sfeer.  Het brood is echt een aanrader, je betaald iets meer, maar wat een heerlijke broden met karakter maken ze! Met liefde en aandacht gemaakt en zo gaaf om het gehele bakproces te zien. De open keuken maakt het mogelijk om een beetje mee te kijken als je je bestelling doet. Echt een genot om deze heerlijke broden en broodjes te eten.  Dan nog niet te spreken over de lekkerste  cinnamon rolls en het Noorse vijgen brood, oeeeh en de overheerlijke cheesecake! Het assortiment verschilt per seizoen & per dag. Net wat er gebakken wordt. Dus laat je verrassen!

Sisters-bakery-Blaricum-Gooische-Hotspots
Sisters-bakery-Blaricum-Gooische-Hotspots
Openingstijden

Ze zijn alleen geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 14h. Verse koffie of thee to-go? Dan ben je hier ook op het juiste adres! Door het kleine assortiment en capaciteit zijn ze ook sneller uitverkocht. Als je echt iets wilt hebben, bel of DM ze dan even van te voren. Dan leggen ze het voor je klaar en weet je zeker dat je niet misgrijpt. 
 
Sister’s Bakery & Kitchen, Dorpsstraat 6, Blaricum  sistersbakeryandkitchen.nl

Dit wil je ook zeker lezen