Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Heidezicht-appeltaart-Bussum

5 x De beste appeltaart in en rondom ‘t Gooi

Appeltaart, dat zou ik nou echt elke week kunnen eten. En als je dan toch aan het zondigen bent, dan moet er zéker slagroom bij. Want appeltaart zonder slagroom is net als patat zonder mayo. Maar waar kun je nou de lekkerste appeltaart eten? Ik ben het vervelende onderzoek voor je aan gegaan en dit is mijn ultieme top 5:

De Eendracht 

Wat een geluk dat de Eendracht zoveel verschillende locaties heeft, kun je dus ook op meerdere plekken genieten van Femke’s appeltaart. Ga jij bijvoorbeeld eerst een rondje wandelen op de hei in Blaricum of liever eerst shoppen in Weesp? Welke locatie je ook kiest, deze appeltaart is altijd een goed idee! 
 
‘s-Gravelandseweg 62, Hilversum | Eendracht
Oude Naarderweg 2, Blaricum | Eendracht
Lt. Generaal van Heutszlaan 5, Baarn | De Generaal
Het Grote Plein 5, Weesp | Eendracht
Hoogstraat 37,  Abcoude  | Eendracht
Langegracht 51, Maarssen | Eendracht
eendracht-blaricum-2
Maarssen-appeltaart-Eendracht

Soesterdal – Heidezicht – Brambergen 

Eet jij liever je appeltaart terwijl je toekijkt hoe je kids lekker aan het spelen zijn? Dan is één van deze drie locaties top. Zelfde eigenaar en ook dezelfde heerlijke verse zelfgemaakte appeltaart (met een geheim ingrediënt! En ach, wij zijn de moeilijkste niet… deze appeltaart is groot genoeg om af en toe een hapje af te staan. Sharing is caring nietwaar? 
 

Randweg 203,  Bussum | Heidezicht
Verlengde Tempellaan 2, Soesterberg | Soesterdal
Noordereinde 54d, ‘s-Graveland | Brambergen

soesterdal-soest-speeltuin-speelhoek-kidsproof
Heidezicht-appeltaart-Bussum-3

Corazon Bakery & Café 

In Amersfoort moet je zeker bij Corazon zijn voor de lekkerste appeltaart. Deze is zéker groot genoeg om te delen. In dezelfde leuke Krommestraat zitten twee locaties: een Bakery Corazon waar je ook voor appeltaart to go kunt gaan. Paar meter verderop zit Coffee Corazon. Deze is perfect als je met jongere kinderen bent, boven hebben ze de hele verdieping voor je koters. Een hele ruimte vol speelgoed, dus kun jij ongestoord genieten van koffie met uiteraard een goddelijke appeltaart.

Krommestraat 18 + 30, Amersfoort | Corazon

Corazon-appeltaart-Amersfoort
Corazon-appeltaart-Amersfoort-2

Restaurant & Bakkerij Vroeg 

Fijne locatie voor ontbijt, lunch en diner met een eigen bakkerij! Als je zaak binnenkomt, ruik je de geur van vers gebakken brood. Ze maken hier een ambachtelijke appeltaart met een heerlijke koekbodem en is rijkelijk gevuld met appel, abrikozen, sinaasappel, rozijnen, citroensap en een vleugje kaneel. Yes hier rijd je speciaal voor om. Je kan er ook eentje extra kopen in de bakkerij zelf, altijd fijn voor het thuisfront. Ps. Ook een vegan en lactosevrije optie. 

Achterdijk 1, Bunnik | Restaurant & Bakkerij Vroeg 

Vroeg-Bunnik-bakkerij-Restaurant-gooische-hotspots
Bunnik-appeltaart-bakkerij-vroeg

PK Bar & Kitchen 

Dé perfecte plek om koffie te drinken, borrelen of lunchen met vrienden.  Ook met kids de ideale spot, want ze hebben een chille tv-kelder. Maar heeh we komen hier voor de appelkruimeltaart, of zoals zij hem noemen appel crumble. Die is me een potje lekker! Hij wordt ook nog eens mooi opgediend in een schaaltje en op een houten plankje met natuurlijk een toeter van slagroom in een apart bakje. Smullen maar! 

Julianalaan 10, Bilthoven | PK Bar & Kitchen

PK-Bilthoven-restaurant
PK-Bilthoven-appelkruimeltaart

Deze zijn ook top!