Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Alle-dagen-lekker-hilversum-afhaalmaaltijden-gooische-hotspots

ALLE DAGEN LEKKER: VERSE & GEZONDE AFHAALMAALTIJDEN

Ben je druk of geen zin om te koken? Dan kan ik je zeker de vers bereide afhaalmaaltijden van Alle Dagen Lekker in H'sum aanraden...

Hoe fijn is het als je op een drukke dag of op een dag dat je geen zin hebt om te koken (hier elke dag haha) verse en gezonde maaltijden kan afhalen? Enige wat je thuis hoeft te doen is de schalen  op te warmen bij je thuis. Easy as it is!  Je hoeft niks te doen, maar hebt toch het gevoel alsof je zelf hebt gekookt’. Een concept die in meerdere steden in Nederland is opgezet. In de keukens in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem en Hilversum koken ze vol passie & liefde voor jou. Zonder toevoegingen en altijd met verse producten. Iedere dinsdag en donderdag bereiden ze weer andere verse maaltijden, geserveerd in schalen die je zo kan opwarmen bij je thuis. Easy as it is!

Wil je met Pasen ook een heerlijke maaltijd op tafel zetten, zonder te veel gedoe? Check dan zeker de Paasbrunch optie voor 2 personen 

Alle-dagen-lekker-hilversum-Carolien-Chevalier
Alle-dagen-lekker-hilversum-Carolien-Chevalier

Passie
Carolien Chevalier, is de vrouw achter Alle Dagen Lekker – Hilversum.  Ca woont in de Trompenberg in Hilversum en heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze zet met een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel voor vrienden en familie. Ze dacht waarom maak ik niet meer mensen in de omgeving Hilversum blij met mijn kookkunsten. Zo geschiedde ze sloot zich aan bij een te gekke groep vrouwen van Alle Dagen Lekker, die heerlijke homemade gerechten, soepen en sauzen maken. Eten met aandacht & met liefde bereid, welke makkelijk op te warmen is en duurzaam in schalen worden aanboden. 

De lekkerste verse maaltijden 
Homemade gerechten, soepen en ook sauzen. Van courgettegratin, tot butter chicken, tot lamsgehaktballetjes  in een tomatensaus, met parelcouscous en Harissa-worteltjes tot een smaakvolle stoof van lamsvlees met parelcouscous. Voor de kids zijn er verse potten pasta saus. Ideaal voor als ze een gerecht niet willen eten, en ook voor jezelf om een extra dag niet te hoeven koken. Wil je een voorgerecht, dan de soepen ook een aanrader!  Zo kun je iedere dag gemakkelijk, vers en lekker eten. Met of zonder de kids. Oh en vergeet niet een heerlijke bananenbrood mee te bestellen! Goddelijk! Wij zijn fan, niet alleen van het eten, maar ook hoe ze het concept hebben uitgedacht. Duurzaam, door mooie schalen en potten te gebruiken, die de klant weer kan terug brengen als ze een nieuwe maaltijd halen. 

Alle-dagen-lekker-hilversum-Carolien-Chevalier
alledagenlekker3

Twee wekelijkse maaltijden
De gerechten zijn af te halen of worden bezorgd op dinsdag en donderdag tussen 17 en 19 uur. Potten kun je, zolang de voorraad strekt, dinsdag vanaf 17 uur tot en met vrijdag afhalen op de Hoflaan 12 in Hilversum of laten bezorgen. Bezorgkosten: € 2,50 tot € 4,-. Ze zijn bezig met uitbereiding qua afhaal locaties, dus wellicht binnenkort ook in Laren. Stay tuned! 

Prijzen
Meer bestellen is minder betalen per persoon 
1 persoon € 10,75
2 personen € 10,- p.p.
3 personen € 9,- p.p.
4 personen € 8,50 p.p.
vanaf 5 personen € 8,- p.p.

Populair