Over Gooische

Gooische Hotspots is dé lifestyle & hotspot guide van ‘t Gooi & omstreken. Of je er nu woont of dat je een weekendje of dagje naar ‘t Gooi wilt komen. Hier ben je op het goede adres! Mij kan je niet blijer maken dan op ontdekkingstocht te gaan naar mooie plekjes. Ik ben daarom ook continue op zoek naar de leukste & nieuwste hotspots. Van de beste restaurants, de gaafste interieurwinkels tot de lekkerste take-way en fijnste kidsproof hotspots. Op Instagram en op deze website. Van klassiekers die nooit vervelen tot hidden treasures!  Van Blaricum tot Naarden en van Laren tot Hilversum. Maar ook alles binnen 30km van ‘t Gooi. Van Loosdrecht tot Baarn en van Weesp tot Vreeland. Van upscale tot heerlijk budgetproof. Midden in de natuur in of juist met stadse vibes. Voor ieder wat wils. 


Buiten ‘t Gooi 

Gooische pareltjes buiten ‘t Gooi? Deze deel ik op mijn Instagram Gooische NomadeHier komen alle mooie bestemmingen in Nederland & af en toe ook in het buitenland voorbij. Van een gaaf boutique hotel in Maastricht tot een te gek natuurhuisje op de Veluwe. Van de hipste hotspots op Mallorca en Tulum tot de beste strandtenten in Noordwijk en Castricum. Lekker divers, net als wij van Gooische zijn! Altijd met het buitenleven gevoel, luxe of soms wat meer basic maar dan altijd met een goed restaurant dichtbij! Want koken, ja dan doen wij hier niet vaak. 


Contact 

Wil je een artikel op mijn website of een post op Instagram?  Stuur een samenwerkingsaanvraag naar info@gooischehotspots.nl  of klik hier voor meer informatie over de diverse samenwerkingsmogelijkheden en tarieven. 

Personal branding-111-2