Gooische Hotspots

Gooische Hotspots is dé lifestyle & hotspot guide van ‘t Gooi. Of je er nu woont of dat je een weekendje of dagje naar ‘t Gooi wil komen. Hier ben je op het goede adres! Ik ben continue op zoek naar de leukste & nieuwste hotspots. Van de beste restaurants, de gaafste interieurwinkels tot de lekkerste take-way en fijnste kidsproof hotspots. Van klassiekers die nooit vervelen tot hidden treasures!  

Van Blaricum tot Naarden en van Laren tot Hilversum. Maar ook net buiten de grenzen van ‘t Gooi. Van Loosdrecht tot Soest en van Baarn tot ‘s Graveland. Van upscale tot heerlijk budgetproof. Voor ieder wat wils. Laat je inspireren! 

Over mij

Samen met mijn verloofde en twee prachtige zonen woon ik in Blaricum. Na 15 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, wilde ik de stad eigenlijk nooit verlaten. Kende de stad op mijn duimpje en naar welke hotspots moest ik als in ‘t Gooi ging wonen? Nou zoals je ziet is dat helemaal goed gekomen! Genoeg te beleven hier en ook nog eens omring door prachtige natuur. Blijer kan je mij niet maken. 

Ik heb 14 jaar als Brand & Marketing Manager voor o.a. Nestlé, Maxxium en FrieslandCampina gewerkt. Sinds een aantal jaar werk ik als Freelance Marketeer en adviseer ik diverse bedrijven in hun Marketing & Social media strategie. De perfecte combinatie nu ik Gooische Hotspots ben begonnen. 

Wil je meer over mij weten? Op @gooischehotspots geef ik een klein kijkje in mijn ‘Gooische’ leven als moeder van twee jongens. 

Gooische-hotspots-gezin

Ontstaan

Waar ik in 2020 als newbie in ’t Gooi kwam wonen, kon ik nergens online dé echte leuke hotspots vinden. Ik houd heel erg van nieuwe dingen ontdekken en ging met mijn twee zoontjes  op ontdekkingstocht. Binnen een jaar stond mijn telefoon vol met de leukste hotspots in ‘t Gooi. Vrienden waren zo enthousiast over deze tips, dat ik in 2021 de grote stap heb gewaagd en de Instagram Gooische Hotspots heb opgezet. Met succes, want in een jaar tijd heb ik nu 7.500 te leuke volgers. Zo gaaf dat ik zoveel mensen kan laten mee genieten van al het moois wat ’t Gooi te bieden heeft.

Gooische Nomade

Gooische pareltjes buiten ‘t Gooi? Deze deel ik op mijn Instagram Gooische NomadeHier deel ik alle mooie bestemmingen in Nederland & het buitenland. Van een gaaf boutique hotel in Maastricht tot een te gek natuurhuisje op de Veluwe. Van de hipste hotspots op Mallorca of Tulum, een camperreis door Nieuw-Zeeland & Australië tot een bezoek aan de wijngaarden in Argentinië. 

Ik ben dol op de Nederlandse kust, en met ons vakantiehuisje aan zee, komen de leukste strandtentjes in Noordwijk en Bloemendaal ook zeker veelvuldig voorbij! 
Ik heb eigenlijk van elke stad wel een lijstje in mijn telefoon, maar voor nu ga ik me eerst even focussen op het heerlijke Gooische leven. De Nomade artikelen druppelen later van zelf binnen. Just be patient. 

Contact

Tips
Ken je een nieuwe hotspot in ’t Gooi?
Mis je bepaalde content? Neem dan gerust contact met mij op. Stuur een e-mail naar info@gooischehotspots.nl of ga naar de Contact pagina en vul het contactformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Samenwerken? 
Wil je een artikel op mijn website of een post op Instagram?  Stuur een samenwerkingsaanvraag naar info@gooischehotspots.nl  of klik hier voor meer informatie over de diverse samenwerking mogelijkheden.