Gooische Hotspots

Schoffies-en-coffees

Gooische Hotspots is dé lifestyle & hotspot guide van ‘t Gooi & omstreken. Of je er nu woont of dat je een weekendje of dagje naar ‘t Gooi wil komen. Hier ben je op het goede adres! Ik ben continue op zoek naar de leukste & nieuwste hotspots. Van de beste restaurants, de gaafste interieurwinkels tot de lekkerste take-way en fijnste kidsproof hotspots. Van klassiekers die nooit vervelen tot hidden treasures!  

De leukste hotspots uit ‘t Gooi & Omstreken komen hier voorbij. Van Blaricum tot Naarden en van Laren tot Hilversum. Maar ook alles binnen 30km van ‘t Gooi. Van Loosdrecht tot Baarn en van Weesp tot Vreeland. Van upscale tot heerlijk budgetproof. Midden in de natuur in of juist met stadse vibes. Voor ieder wat wils. 

Gooische Nomade

Gooische pareltjes buiten ‘t Gooi? Deze deel ik op mijn Instagram Gooische NomadeHier komen alle mooie bestemmingen in Nederland & af en toe ook in het buitenland voorbij. Van een gaaf boutique hotel in Maastricht tot een te gek natuurhuisje op de Veluwe. Van de hipste hotspots op Mallorca en Tulum tot de beste strandtenten in Noordwijk en Castricum.

Op avontuur, dan ook genoeg tips over een camperreis door Nieuw-Zeeland. Lekker divers, net als wij van Gooische zijn! Altijd met het buitenleven gevoel, luxe of wat meer basic maar altijd een goed restaurant dichtbij! Want koken, ja dan doen wij hier niet vaak. 

 

Contact

Tips
Ken je een nieuwe hotspot in ’t Gooi?
Mis je bepaalde content? Neem dan gerust contact met mij op. Stuur een e-mail naar info@gooischehotspots.nl of ga naar de Contact pagina en vul het contactformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Samenwerken? 
Wil je een artikel op mijn website of een post op Instagram?  Stuur een samenwerkingsaanvraag naar info@gooischehotspots.nl  of klik hier voor meer informatie over de diverse samenwerking mogelijkheden.