Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

A-fusion-header-gooische-hotspots

PUUR GENIETEN EN EEN TOTAAL BELEVING BIJ A-FUSION

Hemels en ultiem genieten! Ik ga watertanden als ik aan A-Fusion denk! Ik kan wel zeggen dat je hier de allerlekkerste sushi van 't Gooi....

Hemels en ultiem genieten! Ik ga watertanden als ik aan A-Fusion denk! Ik kan wel zeggen dat je hier de allerlekkerste sushi van ‘t Gooi kan eten! Het is echt elke keer weer een feestje om hier naar toe te gaan. de goddelijke sushi, de smaakexplosies, het prachtige interieur, het fijne sfeertje, de attente en gezellige bediening. Nog nooit geweest? Dan zeker een keer naar toe gaan voor lunch of diner! Ook al zou ik er ook zeker kunnen ontbijten! Weet zeker je er een ultieme favoriet bij hebt! 

afusion-Naarden-open-haard
A-Fusion-Oesters-Gooische-Hotspots

FINGER LICKING GOOD
De sushi, maar oeeeh ook de gegrilde satays en de oesters (nooit meer anders!) en de senhei sake rolls. Ik kan wel door blijven gaan! Alles maar ook alles is hier van de beste kwaliteit en dat proef je! De totaal ervaring maakt dit één van mijn ultieme favorieten van ‘t Gooi. Hoe het gepresenteerd wordt, de attente bediening, het sfeertje in de keuken, het fantastisch ingerichte restaurant. Echt een plek voor een speciaal avondje uit met vrienden of gewoon samen! 

Ik vraag vaak aan vrienden en mensen die ik heb laten kennen via Gooische wat nu hun favoriete hotspots zijn. Gewoon uit nieuwsgierigheid, maar ook altijd fijn om op deze manier nieuwe plekjes te ontdekken. Heel vaak, maar ook heel vaak krijg ik als antwoord: A-Fusion. En dan die stralende blik in de ogen en je het liefste samen gelijk naar A-Fusion wil rijden.  Dat zegt denk ik genoeg! 

 

“De lekkerste sushi in ‘t Gooi, eet je zeker weten hier! “

 

A-Fusion-sushi-Gooische-Hotspots
A-Fusion-sushi-Gooische-Hotspots

MEERDERE VESTIGINGEN
De passie en liefde die in elke vestiging gestopt is, straal ervan af! Elke zaak is zo anders, maar zo sfeervol en je wordt echt in de watten gelegd. Naarden-Vesting is een hele cozy locatie, heel intiem met de open-haard er ook bij. Loosdrecht  – Met mooi weer is dit een heerlijke plek om te lunchen op het gave terras met uitzicht op de Loosdrechtse plassen. Te leuk, want je kan gewoon aanmeren met je sloep. In de avond dineren in het sfeervolle restaurant ook top! En dan ook nog een vestiging in ‘t Gooi in Baarn. Deze heel puur, knus en sfeervol. Genoeg keus dus! Vind het eten hier zo lekker, dat ik soms gewoon even langs rijd voor een verrukkelijke Chardonnay met mijn favo Satays op het terras in Loosdrecht! Ultieme me-time! 

A-fusion-terras-Loosdrecht
A-fusion-terras-Loosdrecht

FEESTJE BIJ JE THUIS?
Niet vaak dat een restaurant hetzelfde gevoel ook bij je thuis kan brengen. Maar bij A-Fusion komen ze zeker in de buurt. De smaakexplosie en de prachtige sushi is een feestje voor thuis! De sushi-box van de maand is echt een aanrader! Gaat geen maand voorbij dat we hem niet bestellen. Heeh het leven moet je vieren toch! Erg fijn want alle drie de vestigingen bezorgen gewoon bij je thuis. 

Met de feestdagen in zicht, is het ook super om een cadeaubox van A-Fusion te geven. Persoonlijk door ze bezorgd en hoe deze ook verpakt wordt! Misstaat niet onder de kerstboom! Tipje dus voor de levensgenieter die alles al heeft! Ok, nog 1 tip dan vooral als je kids hebt. Moest hem van Max echt toevoegen! Bestel de DIY sushikit om samen sushi te maken. Je krijgt de meest verse ingrediënten en alle benodigdheden om maki’s en nigiri’s te maken. Super easy en hier een hit! 

A-Fusion Naarden-Vesting, Marktstraat 30  Instagram
A-Fusion Loosdrecht, Oud-Loosdrechtsedijk 243
A-Fusion Baarn, Baarnstraat 4E, A-fusion.nl

Populair