Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Bakkerij Kuiper

10 x De allerlekkerste oliebollen van ‘t Gooi & omgeving 2021

Waar haal je nu de lekkerste oliebollen in ‘t Gooi? We hebben een kleine testronde gedaan bij de locaties die vaak genoemd werden door volgers, vrienden en familie. Sommige bakken alleen op 30 & 31 december en bij sommige kan je ze nu al krijgen! En meer dan terecht, want oliebollen zou je het hele jaar moeten kunnen eten toch!? Als extra ook nog vier plekken waar je de lekkerste oliebollen to-go kan scoren voor of na een wandeling in de natuur. Geniet ervan! 

Onze vijf ultieme favorieten

Oliebollenkraam – Kortenhoef
De oliebollen van de gebakskraam bij de Intratuin in Kortenhoef zijn onze persoonlijke favoriet tot nu toe. Lekker vol, luchtig en knapperig! Alles wat een oliebol moet hebben! Ik verzin vaak een reden om er langs te kunnen rijden! Zegt genoeg.

Bakkerij Tetteroo – Laren, Eemnes en Bussum 

Wij zijn sinds vorig jaar fan van deze overheerlijke oliebol en niet te vet! Niet voor niks een 9.5 in de AD test. Haal ze bij de verschillende vestigingen of de kraam in Laren. Met oud en nieuw kan je door de oliebollen drive-in in Eemnes! Of bestel ze, en laat ze thuisbezorgen.

Bakkerij Kuiper – Baarn 

Oeeh de Gooische oliebol, een volkoren oliebol met kaneelsuiker. Deze echt goddelijk! On the-go het lekkerste of koop een zak en pak stiekem alvast eentje! Weet zeker dat je een tweede wilt! 

Lindenhoff Marche – Baambrugge
Ohh deze van Waldo pattisserie zijn zo lekker, normaal haalden we deze op de Elandsgracht in Amsterdam en nu verkrijgbaar bij Lindenhoff. estellen of ophalen op 31 december

Matthijs Boon Brood & Banket – Hilversum 
Super lekkere oliebollen, ze staan er voor in de rij! Niet voor niks, want ze zijn om te smullen. Gelukkig heeft Matthijs meerdere vestigingen of ga een beetje op tijd, dan niet in de rij te Staa. 

Heerlijke oliebollen

De Groene Afslag – Laren 
Verse oliebollen met of zonder rozijnen! Je kan ze online bestellen vanaf 6 stuks of gewoon eentje of meer on the-go halen op 31 december!

Apres-skihut Ö Donder – Huizen 
Helemaal fan van de Belgische oliebol, iets kleinere oliebollen en super lekker voor even tussendoor en ideaal voor de kids. Ze verkopen uit de apres-ski hut ook normale oliebollen

Zin in een broodje – Hilversum
Te lekkere oliebollen en ze bezorgen in ‘t Gooi en Wijdemeren! Wel zo handig! 

Wispe Bier – Weesp 

Ze hebben naast oliebollen ook echte bier oliebollen in de varianten Bock, Tripel en Wit. Te lekker! Bestellen kan ook! Ritje Weesp zeker waard!

Oliebollenkraam Nijhof – Baarn
Meningen erg verdeeld hier thuis, de ene vindt ze super en de andere zo zo. Blijft ook wel persoonlijk een oliebol. Zeker proberen, als je dichtbij woont. 

Nog meer spots?  Dan zeker de oliebollen van Bakkerij Jeroen in Kortenhoef 
en van Nieuwe Bakkerij Van Maanen in  Loosdrecht 
ook eens proberen!

Oliebollen on-the-go

Buiten-in-de-kuil-lage-vuursche-
Buiten in de Kuil
theehuis-t-bluk-laren-to-go
Theehuis 't Bluk

Buiten in de Kuil – Lage Vuursche

Heerlijke smeuïge oliebol voor on the-go en de locatie maakt het helemaal af! Top afsluiting van een heerlijke wandeling. Meer een locatie voor 1 verse bal dan echt zakken inslaan @buitenindekuil

Theehuis ‘t Bluk – Laren
Fijne wandeling over de  Zuiderheide en dan bij de apres-ski kiosk heerlijke oliebollen (31 december en kan ook bestellen) of koffie to-go halen! Je kan er naast parkeren en genoeg ruimte en kids love it here! @theehuistbluk

Proeflokaal de Serre – ‘s Graveland  
Een echte hidden treasure midden in de natuur van ‘s Graveland! Zoveel lekkers to-go en het sfeertje hier top! Ook oliebollen einde jaar! Kan ook bestellen @proeflokaaldeserre

Restaurant Vlaar – Baarn
De lekkerste oliebollen met limoncello vind je bij Restaurant Vuur in Baarn. Er staat een foodtruck met vuurkorven buiten en smikkelen geblazen! 

 

Deze zijn ook top!